Adresse

Bagsværd Hovedgade 83
2880 Bagsværd

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 4449 2121

Velkommen til Nybolig Bagsværd

Hos Nybolig Bagsværd, ved ejendomsmægler Jannick Schønemann sætter vi kvalitet og service i højsædet. Vi ved, hvor meget det betyder at lytte til og forstå hver enkel kundes behov, og med denne indsigt kan vi hjælpe med at få dine boligdrømme realiseret. Vi ved også, hvad det betyder at skulle etablere sig for første gang eller flytte fra familiens hjem, og vi gør os derfor ekstra umage for at finde den helt rigtige bolig til dig, som passer til din aktuelle situation.

 

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Lokalkendskabet er også en vigtig del, når man skal vælge den rette mægler til at sælge sin bolig - og lokalkendskab får man kun ved at være en del af bybilledet og følge med i udviklingen i nærområdet. Alt dette kan Nybolig Bagsværd tilbyde dig både som køber og sælger.

Solgt eller gratis!
Når du sætter din bolig til salg hos Nybolig Bagsværd, er vi så sikre på, at vi får din bolig solgt, at vi tilbyder 100% solgt eller gratis. Dvs. vi kræver ingen betaling for hverken salær, markedsføring, billeder eller dokumenter… (evt. betaling til tilstandsrapport, energimærke samt elinstallationsrapport, er ikke omfattet af solgt eller gratis, da disse ydelser betales direkte til leverandør af disse rapporter.)

Vil du vide hvad din bolig er værd?
Vi sælger alt fra både villaer, rækkehuse til ejerlejligheder og parcelhuse, og vi er altid klar til at give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan handles for. Vi udarbejder en helt personlig handlingsplan for salget af din bolig, så får du et godt overblik over salgsforløbet. Det kalder vi sikkerhed og tryghed.
 
Samarbejde
Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige Forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

 

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 34392447

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit
 • Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank samt øvrige pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige forsikring

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank samt øvrige pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit
  Forsikring:
 • Gjensidige Forsikring
  Annoncering:
 • Gladsaxe Bladet
 • Boligmarkedet

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...