Nybolig Herlev

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Herlev Bygade 18
2730 Herlev
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Kildebakkegårds Alle 85, 2860 Søborg

  Vi siger mange tak for hjælpen. Vi har været utrolig glad for jer i forbindelse med salg af vores hus på Kildebakkegårds Alle 85,2860 Søborg. Speciel tak til Nirekha for hendes dybe engagement til at sælge vores hus så hurtigt som muligt. Der har været en rigtig tilfredsstillende kommunikation og vi blev hold løbende informeret om forløbet. Jeg vil anbefale andre til at sælge deres ejendom igennem jer.

   

  Sælger af Kildebakkegårds Alle 85, 2860 Søborg
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Vingetoften 146, 2730 Herlev

  Vi er meget tilfredse med salget. Tilgængelighed til mægleren Nirekha helt i top og god service. Det har været et meget vigtigt parameter for os - hun er altid klar på vores 1000 spørgsmål, også på de skæve tidspunkter af dagen. Køberrådgiver Tom får også top point! Kun varme anbefalinger fra os.

  Sælger af Vingetoften 146, 2730 Herlev
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Mandolinvej 4

  Jeg er yderst glad og tilfreds med salget af min bolig. Jeg vil rigtig gerne anbefale Nirekha og Nybolig Herlev, som formåede at sælge min bolig på kun 40 dage – og endda overtaget fra anden mægler, som havde måtte opgive. Jeg er virkelig tilfreds med prisen, og hele processen hos Nybolig Herlev. De gør deres arbejde SÅ godt!

  Sælger af Mandolinvej 4

Velkommen til Nybolig Herlev

Hos Nybolig Herlev sætter vi kvalitet og service i højsædet. Erfaring, faglighed og service. Det er nøgleordene, når vi skal gøre dit boligsalg til en god oplevelse. Til dagligt ledes forretningen af butikschef Nirekha Saravanabavan. Vi ved, hvor meget det betyder at lytte til og forstå hver enkel kundes behov, og med denne indsigt kan vi hjælpe med at få dine boligdrømme realiseret. Vi ved også, hvad det betyder at skulle etablere sig for første gang eller flytte fra familiens hjem, og vi gør os derfor ekstra umage for at finde den helt rigtige bolig til dig, som passer til din aktuelle situation.

Nybolig i Herlev og Nybolig Bagsværd ejes af, Jannick Schønemann som er ansvarlig indehaver for begge forretninger. Synergien er til at få øje på og filosofien er den samme i forhold til begge forretninger.
Lokalkendskabet er også en vigtig del, når man skal vælge den rette mægler til at sælge sin bolig - og lokalkendskab får man kun ved at være en del af bybilledet og følge med i udviklingen i nærområdet. Alt dette kan Nybolig Herlev tilbyde dig både som køber og sælger.

Solgt eller gratis!
Når du sætter din bolig til salg hos Nybolig Herlev er vi så sikre på, at vi får din bolig solgt, at vi tilbyder 100% solgt eller gratis. Dvs. vi kræver ingen betaling for hverken salær, markedsføring, billeder eller dokumenter… (evt. betaling til tilstandsrapport, energimærke samt elinstallationsrapport, er ikke omfattet af solgt eller gratis, da disse ydelser betales direkte til leverandør af disse rapporter.)

Vil du vide hvad din bolig er værd?
Vi sælger alt fra både villaer, rækkehuse til ejerlejligheder og parcelhuse, og vi er altid klar til at give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan handles for. Vi udarbejder en helt personlig handlingsplan for salget af din bolig, så får du et godt overblik over salgsforløbet. Det kalder vi sikkerhed og tryghed.
 
Samarbejde
Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige Forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 34392447

Læs mere om Nybolig Herlev

Realkreditinstitut
 • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
 • Arbejdernes Landsbank
Forsikringsselskab
 • Gensidige og Nykredit Forsikring
Andre
 • Zigna
Finansiering
 • Nykredit og Totalkredit
Forsikring
 • Gensidige og Nykredit Forsikring
Annoncering
 • Herlev Bladet
Andre ydelser
 • Zigna
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.