Nybolig Gammel Kongevej - Frederiksberg

Jakobsen & Nissen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Gl. Kongevej 134
1850 Frederiksberg C
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Eller efter aftale

Din lokale ejendomsmægler på Gammel Kongevej

En bolighandel er for mange en af tilværelsens største økonomiske beslutninger. Derfor er det helt afgørende, at du har stor tillid til din ejendomsmægler. Vi tror på, at ordentlighed og tillid aldrig går af mode. Tæt kontakt og løbende underretning om selv de mindste ting i en bolighandel prioriterer vi højt over for dig som sælger. Kommunikationen skal være klar, hurtig og ærlig.

Vi tror på hårdt arbejde, tilgængelighed og gode kundeoplevelser. Det er en ambition, I vil mærke, når I beder os om at sælge jeres bolig. Det kommer til udtryk ved, at du kan kontakte os alle ugens dage fra tidligt til sent. Du møder uddannede og erfarne ejendomsmæglere, der kender markedet på Frederiksberg og som har et indgående kendskab til de boliger, vi sælger.

Derfor skal du vælge os som din ejendomsmægler:

  • Vi sælger flest boliger på Frederiksberg C, derfor har vi et stort netværk af købere
  • Altid hurtigt svar og til at få fat på. Det er vigtigt både for køber og sælger
  • Mange års erfaring er din tryghed for korrekt juridisk rådgivning
  • Vi bor her selv og kender byen

Bestil en gratis salgsvurdering eller kom forbi vores kontor på Gammel Kongevej 134, og lad os opfylde dine boligdrømme.

I Nybolig er vi cirka 220 forretninger i hele landet, og vi samarbejder med en lang række pengeinstitutter, som kan hjælpe jer med finansiering af jeres bolig. Vi har også et omfattende køberkartotek med potentielle købere.

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Gammel Kongevej - Frederiksberg udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i hele landet.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse.

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg.

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om nogle af de mange projektbyggerier, som Nybolig står for salget eller udlejningen af, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen.

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Vi glæder os til at møde dig.

Venlig hilsen
Maria og Lars
Nybolig Gammel Kongevej - Frederiksberg

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 40368132

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.