Nybolig Projektsalg København - Frederiksberg A/S

Adresse

Gammel Kongevej 134
1850 Frederiksberg C

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 4077 8811

Din lokale ejendomsmægler på Frederiksberg

Velkommen til Nybolig Projektsalg Købehavn - Frederiksberg

Hos Nybolig på Gammel Kongevej kan du forvente kompetente og uddannede medarbejdere, som vil sikre dig mere end et godt boligsalg. Det er uddannede erfarne ejendomsmæglere, der kender markedet på Frederiksberg der varetager alle fremvisninger af din bolig.

Lokalkendskab, tilgængelighed og oprigtig rådgivning er det der giver de bedste forudsætninger for en god handel, det er en del af vores værdigrundlag. 

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

En bolighandel er for mange en af tilværelsens største økonomiske beslutninger. Derfor er det helt afgørende, at du har stor tillid til din ejendomsmægler. Vi tror på, at ordentlighed og tillid aldrig vil gå af mode. Tæt kontakt og løbende underretning om selv de mindste ting i en bolighandel prioritere vi højt over for dig som sælger. Kommunikationen skal være klar, hurtig og ærlig. 

Med udgangspunkt i gode kundeoplevelser og tilfredse medarbejdere vil vi være blandet de mest sælgende ejendomsmæglerforretninger på Frederiksberg. En ambition, vi håber, I kan mærke, når I beder os om at sælge jeres bolig.

I Nybolig er vi ca. 230 forretninger i hele landet, og vi samarbejder med en lang række pengeinstitutter, som kan hjælpe jer med finansiering af jeres bolig. Vi har også et omfattende køberkartotek, som kan indeholder potentielle købere.

Når jeres bolig skal annonceres, tilbyder vi et af branchens mest effektive digitale salgsværktøjer, som øger chancen for, at jeres bolig bliver set af flest mulig potentielle købere.

Vi glæder os til møde jer og sætte pris på jeres bolig.

Venlig hilsen
Maria og Lars 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 40368132

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • inst.
  Pengeinstitut:
 • penge
  Forsikringsselskab:
 • forsikrin

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • fin
  Forsikring:
 • fors
  Annoncering:
 • ann

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.