Nybolig Glostrup, Albertslund & Brøndby

Adresse

Hovedvejen 150
2600 Glostrup

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
eller efter aftale

Telefon

Tlf. 4343 4351

Nybolig Glostrup, Albertslund & Brøndby

Stedet hvor køber og sælger af boliger mødes - Nybolig Glostrup, Albertslund & Brøndby er din lokale ejendomsmægler, som med central beliggenhed på Hovedvejen i Glostrup og et energisk kompetent team er det oplagte valg, hvis du ønsker et ordentligt salg af din Villa, Ejerlejlighed, Andelsbolig eller Ideel anpart/ Villalejlighed.

Vi er et seriøst og effektivt ejendomsmæglerfirma med kendskab til lokalområdet og netop det er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den højeste opnåelige pris. Hos Nybolig Glostrup, Albertslund & Brøndby er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig - Kontakt os for områdets bedste salgsvurdering, som ydermere er gratis og uforpligtende.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

En ordentlig handel kræver en Handlingsplan for salget
Vi ser det som vores fornemmeste opgave at sikre alle kunder en tryg bolighandel, derfor udarbejder vi en individuel Handlingsplan for dit boligsalg, hvilket gør en ellers kompliceret proces til en gennemskuelig og tryg oplevelse. Vi tilbyder annoncering på markedets bedste hjemmeside nybolig.dk samt attraktive markedsføringspakker, som sikre den bedst mulige eksponering af din bolig. Når den nye bolig skal findes, sikres du den bedst mulige position i vores landsdækkende køberkartotek, hvor potentielle boligkøbere står i 1. række til nye boliger. Måske har vi i køberkartoteket allerede køberen til din bolig?

Et ordentligt boligkøb starter starter her!
Søger du efter ny bolig - hos Nybolig Glostrup, Albertslund & Brøndby bliver du skrevet op i vores landsdækkende køberkartotek, som sikre dig, at du står i 1. række når der kommer nye boliger til salg, som passer til dine boligønsker.

Når den rigtige bolig kommer til salg, er det vigtigt at kunne handle med det samme. I samarbejde med vores lokale pengeinstitutter tilbyder den bedste finansielle boligrådgivning, så du trygt kan købe når drømmeboligen er fundet.
Skal vi finde din nye bolig?

Med erfaring som ejendomsmæglere på Vestegnen siden 1997 har vi hjulpet mere end tusinde købere og sælgere. Dette er din sikkerhed for en ordentlig handel.

På gensyn hos Nybolig Glostrup, Albertslund & Brøndby.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 40114173

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit
 • Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank
 • Arbejdernes Landsbank
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige Forsikring

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit
 • Totalkredit
  Forsikring:
 • Gjensidige Forsikring
  Annoncering:
 • Glostrup Folkeblad

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...