Nybolig Hørsholm - Rungsted

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Usserød Kongevej 61
2970 Hørsholm
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Hørsholm

Nybolig Hørsholm – Rungsted dækker hele Hørsholm og Rungsted samt vores nabobyer Kokkedal, Nivå og Vedbæk. Med afsæt i lokal opvækst og lokalt boende medarbejdere er du sikret lokalkendskab på højeste niveau. Nybolig Hørsholm startede i Hørsholm i 1998 og ejes af Anders Bang.

Vi hjælper med både køb og salg 

Vi sikrer dig højt faglig rådgivning på alle opgaver. Med vægt på erfaring, troværdighed og kompetencer er vi specialister i køb og salg af boliger. Sætter du til salg hos os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og du kan desuden trække på hele vores stærke team af erfarne og grundige ejendomsmæglere. Vælger du Nybolig Hørsholm – Rungsted, er du sikret et godt overblik over salgsstrategien og salgsforløbet af din bolig samt kompetent hjælp fra start til slut. 

Høj kundetilfredshed er vores varemærke, og vi er først tilfredse, når tilliden til os som din ejendomsmægler har holdt fra start til slut. Byd os indenfor, og vi vil gøre os umage for at indfri dine ønsker og behov.

Finder du som køber en bolig, som sælges hos en anden mægler, kan vi være dig behjælpelig med køberrådgivning, da vi er uddannet og certificeret med Dansk Ejendomsmæglerforenings Tryghedsmærke. Det er din garanti for god og grundig køberrådgivning. Med køberrådgivning kan du få hjælp til at komme trygt og sikkert igennem købsprocessen, hvis du overvejer køb af en ny bolig.

Nybolig Hørsholm – Rungsted er en af tre mæglerforretninger i Nordsjælland med Louise Hartmann og Mira Trolle som indehavere. Vi er lokaliseret i Hørsholm, Holte og Skodsborg, hvilket giver dig tre salgssteder men selvfølgelig ét salær.

Vi hjælper både med køb og salg af villaer, ejerlejligheder, parcelhuse, rækkehuse, andelsboliger, liebhaverejendomme og grunde. Og ønsker du i første omgang at kende din boligs værdi, kommer vi meget gerne forbi og giver dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering. 

Vi glæder os til at  realisere dine boligdrømme.
Hilsen holdet bag Nybolig Hørsholm - Rungsted

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 40810846

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.