Nybolig Hellerup

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Strandvejen 130E
2900 Hellerup
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler på Strandvejen


Velkommen til Nybolig Hellerup

Hos Nybolig Hellerup står vi altid klar til at hjælpe dig godt videre i tilværelsen og på boligmarkedet. Det gælder uanset, om du går med salgs- eller købstanker, eller hvis du overvejer at leje din bolig ud.


Når du skal sælge din bolig

Med et stærkt lokalkendskab og stort lokalt engagement, er du rigtig godt stillet, når du sætter din bolig til salg igennem os.

Uanset om det drejer sig om ældre ejendomme, nybyggede boliger, små og store hjem, er vi glade for at formidle hver boligs unikke historie. Vi lægger netop stor vægt på at lære din bolig nøje at kende for at kunne matche den bedst muligt med potentielle købere. Vi forholder os til, hvad der gør boligen unik og attraktiv. Og kan du med fordel foretage nogle småforbedringer, kommer vi med gode råd hertil.

Vores store netværk, køberkartotek og lokalkendskab, er samtidig med til at sikre din bolig optimal eksponering over for potentielle købere, hvilket i sidste ende er med til at øge sandsynligheden for et vellykket salg.

Derudover forstår vi om nogen, hvor vigtigt det er, at du som kunde føler dig tryg igennem hele salgsprocessen. Derfor gør vi en dyd ud af at guide dig godt igennem hvert enkelt trin samtidig med at vi sørger for, at din bolig bliver præsenteret og markedsført på bedste vis på alle relevante platforme, herunder på sociale medier, Nybolig.dk og Boligsiden.dk.

I det hele taget vil vi til hver en tid gå det ekstra skridt, det kræver at realisere dine boligdrømme.


Når du skal købe en bolig

Hos Nybolig Hellerup står vi klar med professionel rådgivning hele vejen igennem købsprocessen. Uanset hvor du er i livet, kan vi hjælpe med at finde den rette bolig til dig og dine behov.

På samme måde hjælper vi også, hvis du f.eks. ønsker vores vurdering af, om en bolig, du er interesseret i, er fair prissat eller du har brug for hjælp til at skabe overblik over de mange juridiske dokumenter, der naturligt følger med en bolighandel.

Her hjælper vi dig bl.a. med at sikre, at alle dine forbehold bliver skrevet ind i købsaftalen. Derudover tager vi gerne med dig ud og besigtiger boligen. Og hvis du ønsker det, står vi også for at forhandle pris og vilkår med sælger på dine vegne.

Vi hjælper kort sagt med alt. På den måde sikrer vi, at processen bliver så enkel, gnidningsfri og overskuelig for dig som overhovedet muligt. Du kan læse mere om Nybolig Køberrådgivning.

Når du skal leje din bolig ud

Har du en bolig, du gerne vil leje ud, står vores mæglerteam ligeledes klar til at hjælpe dig igennem hele processen – lige fra annoncering af din bolig, så den bliver synlig for de rette lejere, til udarbejdelse af den endelige lejekontrakt.


Din boligdrøm begynder her

Valget af ejendomsmægler er en tillidssag, og hos Nybolig Hellerup går vores stærke lokalkendskab hånd i hånd med vores ambition om altid at levere en høj service til vores kunder.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, og bedøm selv, om vi er den rette partner for dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme!

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 28834462

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.