Adresse

Gl. Hovedgade 10
2970 Hørsholm

Åbningstider

Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 4516 2700

Din lokale ejendomsmægler i Hørsholm

Nybolig Hørsholm dækker hele Hørsholm Kommune og naboer, herunder Kokkedal, Nivå og Vedbæk. Med afsæt i opvækst og lokalt boende medarbejdere er du sikret lokalkendskab på højeste niveau. Nybolig Hørsholm startede i Hørsholm i 1998 og ejes af Louise Hartmann og Mira Trolle.

Vi sikrer dig højt faglig rådgivning på alle opgaver. Med vægt på erfaring, troværdighed og kompetencer er vi specialister i køb og salg af boliger. Sætter du til salg hos os, laver vi bl.a. en personlig handlingsplan til dig, og du kan desuden trække på hele vores stærke team. På den måde får du et godt overblik over salgsstrategien og salgsforløbet samt kompetent hjælp fra start til slut. 

Meget tilfredse kunder er vores varemærke, og det er vi stolte af - så ved vi, at tilliden til os som din ejendomsmægler har holdt fra start til slut. Byd os indenfor og vi vil gøre os umage for, at indfri dine ønsker og behov.

Nybolig Hørsholm er 1 af 3 butikker i Nordsjælland med Louise Hartmann og Mira Trolle som indehavere. En kæde i kæden – vi er lokaliseret i Holte, Hørsholm og Hillerød, hvilket giver dig 3 salgssteder og kun 1 salær.

Vi hjælper både med køb og salg af villaer, ejerlejligheder, parcelhuse, rækkehuse, andelsboliger, liebhaverejendomme og grunde. Og ønsker du i første omgang at kende din boligs værdi, kommer vi meget gerne forbi og giver dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering. 

Vi glæder os til at hjælpe dig videre.
Hilsen Nybolig Hørsholm

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Lidt historie om teamet i Hørsholm:

 Louise Lillelund, Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Certificeret Køberrådgiver: ”Jeg har været selvstændig Nybolig ejendomsmægler siden 1997. Det giver erfaring – ikke kun på bolighandler, men også på konjunkturændringer og mennesker. Det føler jeg er en stor fordel for mig som Din ejendomsmægler. De grønne områder i Nordsjælland er efter min mening helt fantastiske. Her er god infrastruktur, nærhed til sø, skov, strand og hav. Det er for mig en nydelse at køre rundt i området og formidle boliger til glade og tilfredse kunder. Jeg bor selv i området, og flytter nok aldrig herfra!”

Sandra Breull Reimar: Butikschef, Ejendomsmægler MDE: ”Jeg er født og opvokset i Hørsholm/Rungsted og har derfor unikt kendskab til lokalområdet. Min kæmpe begejstring for byen og byens boliger tillagt mine mange års erfaring som ejendomsmægler er kun en fordel for dig som boligsælger. Jeg glæder mig til at hjælpe jer videre med jeres boligdrøm.” 

Svend Larsen, Salg og Vurdering. ” Jeg er født i Hørsholm og har boet i nærområdet det meste af mit liv. Jeg har været i branchen siden 1999 og har derfor stor erfaring med køb og salg af bolig.” 

Christian Bendix, Ejendomsmægler MDE & Vurderingskonsulent for Totalkredit: ”Jeg er født og opvokset i Nordsjælland, så mit kendskab til området er helt specielt. Jeg brænder enormt meget for at give folk den rigtige oplevelse af området, hvis de ikke kender det i forvejen. Jeg mener at lokalt kendskab er utrolig vigtigt når man lever af at formidle bolighandler. Det giver både sælgere og købere en hvis ro, når de ved man er lokal kendt og det er bl.a. med til at opbygge den tillid der skal til i et godt samarbejde.”

Valentin Schmidt, Salg og Vurdering: ”Jeg er født og opvokset i Nordsjælland, og jeg synes det er et fantastisk område at arbejde i. De seneste 8 år har jeg arbejdet med salg og har altid bestræbt mig på, at skabe de bedste resultater hvor end jeg har været. Det er for mig vigtigt at holde fokus på tryghed fra start til slut, da køb og salg af bolig er en af de største beslutninger, man tager i livet. Derfor arbejder jeg altid på at mine kunder går her fra fuldt tilfredse.”

Stine Rie Løber, Sagskoordinator, Ejendomsmægler MDE og Certificeret Køberrådgiver. ”Jeg har været mægler siden 2002, og holder meget af mit arbejde og kontakten med kunderne. Jeg sørger for at alle dokumenter og informationer indhentes samt alt det administrative i perioden før- og efter salget, herunder købsaftaler og skøder mv.” 

Tom Schmidt, Rådgivning- og vurderingsspecialist

Søren Lebeck, Ejendomsmægler og Vurderingskonsulent for Totalkredit: Jeg har arbejdet med køb/salg og vurdering af boliger i Nordsjælland siden 2004 og de seneste år udelukkende som vurderingskonsulent for Totalkredit. Jeg dækker til dagligt området fra Helsingør i nord, Holte i syd og Hillerød i vest, hvilket gør jeg efterhånden kender hver en krog i Nordsjælland. Jeg bor naturligvis selv i det grønne nord med min familie.”

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 40810846

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank og Totalkredit Pengeinstitut
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Forsikring A/S
 • Gjensidige
 • Willis
  Andre:
 • Samtlige annonceringsmedier
 • Nykredit Mægler A/S
 • E-Soft

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank og Totalkredit Pengeinstitutter
  Forsikring:
 • Nykredit Forsikring A/S
 • Gjensidige
 • Willis
  Annoncering:
 • Samtlige annonceringsmedier
 • Boligsiden A/S
 • Boliga A/S

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.