Nybolig Kastrup - Tårnby - Dragør

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Kongelundsvej 305
2770 Kastrup
Åbningstider
Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler på Amager

Hos Nybolig Kastrup, Tårnby & Dragør er vi klar til at hjælpe dig, hvad enten du vil sælge din nuværende eller finde din nye bolig i Kastrup, Tårnby eller Dragør. Vi lægger stor vægt på at hjælpe dig trygt og bekvemt gennem hele salgsprocessen fra start til slut, så du slipper for unødvendige bekymringer.

Salg af boliger på hele Amager

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til hele Amager er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Hos Nybolig Kastrup, Tårnby & Dragør lægger vi vægt på lokal indlevelse. Vi kender lokalområdet som vores egen bukselomme.

Vores mange års erfaring med bolighandel betyder, at du trygt kan lægge salgsarbejdet i vores hænder. Indledningsvist starter vi med en gratis salgsvurdering, så du kan få et billede af, hvad din bolig er værd. Og vælger du os til at stå for salget af din bolig, hjælper vi dig herefter videre gennem alle nødvendige trin – vi laver en skræddersyet salgsplan, fremvisninger, åbent hus, forhandlingsrunder, udformning af købsaftale samt udfærdigelse af berigtigelse og refusionsopgørelse.

Overvejer du at købe bolig på Amager?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i Tårnby, Kastrup eller Dragør, er det en god idé at starte din boligjagt hos os. Vi dækker boligmarkedet bredt på Amager.

Tårnby, Kastrup og Dragør er alle bydele, der er en del af Amager på hver sin fantastiske måde. I de tre byer finder man rolige, hyggelige og grønne boligområder, og samtidig er bylivet med et bredt udvalg af kulturtilbud, butikker og spisesteder altid tæt på.

Amager er det perfekte sted at bosætte sig, hvis du søger balancen mellem ro og natur og let adgang til Københavns pulserende storbyliv. Og så er der mindre end en times kørsel fra Amager til hyggelige Malmø, der er forbundet via Øresundsbroen.

Få Køberrådgivning

Hvem skal gennemgå alle dokumenterne? Hvem laver skøde og refusionsopgørelse? Hvordan forstår jeg tilstandsrapporten? Er prisen fair? Kommer du til os som køber, hjælper vi dig med køberrådgivning både før, under og efter dit boligkøb, så du slipper for at få grå hår over dit boligkøb.

Vi har Dansk Ejendomsmæglerforenings Tryghedsmærke. Det sikrer, at du trygt kan lægge dit boligkøb i vores hænder fra start til slut. Vi bærer ansvaret hele vejen og hjælper dig trygt i mål med dit boligkøb.

Vi er altid tilgængelige, så hold dig endelig ikke tilbage for at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine muligheder for et køb eller salg. Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan skræddersy vores rådgivning efter dine behov. Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Nybolig Kastrup, Tårnby & Dragør

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 41056703

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.