Nybolig Ørestad

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Richard Mortensens Vej 69A
2300 København S
Åbningstider
Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Ørestad

Hos Nybolig Ørestad er vi klar til at hjælpe dig, hvad enten du vil sælge din nuværende eller finde din nye bolig i Ørestad. Vi lægger stor vægt på at hjælpe dig trygt og bekvemt gennem hele salgsprocessen fra start til slut, så du slipper for unødvendige bekymringer.

Nybolig Ørestad har to forretninger i Ørestad – en udstillingsforretning i Ørestad City og en ejendomsmæglerforretning i Ørestad Syd.

Salg af boliger i Ørestad

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til hele Amager er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Hos Nybolig Ørestad lægger vi vægt på lokal indlevelse. Vi kender lokalområdet som vores egen bukselomme.

Vores mange års erfaring med bolighandel betyder, at du trygt kan lægge salgsarbejdet i vores hænder. Indledningsvist starter vi med en gratis salgsvurdering, så du kan få et billede af, hvad din bolig er værd. Og vælger du os til at stå for salget af din bolig, hjælper vi dig herefter videre gennem alle nødvendige trin – vi laver en skræddersyet salgsplan, fremvisninger, åbent hus, forhandlingsrunder, udformning af købsaftale samt udfærdigelse af berigtigelse og refusionsopgørelse.

Overvejer du at købe bolig i Ørestad?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i Ørestad, er det en god idé at starte din boligjagt hos os. Vi dækker boligmarkedet bredt i vores bydel, og i Ørestad finder du både rolige, hyggelige og grønne boligområder, og samtidig er bylivet med et bredt udvalg af kulturtilbud, butikker og spisesteder altid tæt på.

Ørestad er det perfekte sted at bosætte sig, hvis du søger balancen mellem ro og natur og let adgang til Københavns pulserende storbyliv.

Få Køberrådgivning

Hvem skal gennemgå alle dokumenterne? Hvem laver skøde og refusionsopgørelse? Hvordan forstår jeg tilstandsrapporten? Er prisen fair? Kommer du til os som køber, hjælper vi dig med køberrådgivning både før, under og efter dit boligkøb, så du slipper for at få grå hår over dit boligkøb.

Vi har Dansk Ejendomsmæglerforenings Tryghedsmærke. Det sikrer, at du trygt kan lægge dit boligkøb i vores hænder fra start til slut. Vi bærer ansvaret hele vejen og hjælper dig trygt i mål med dit boligkøb.

Vi er altid tilgængelige, så hold dig endelig ikke tilbage for at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine muligheder for et køb eller salg. Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan skræddersy vores rådgivning efter dine behov. Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Nybolig Ørestad

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 40193065

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.