Adresse

Gl. Hovedgade 10
2970 Hørsholm

Åbningstider

Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 4516 2700

Din lokale ejendomsmægler i Hørsholm

Nybolig Lillelund dækker hele Hørsholm Kommune og naboer, herunder Kokkedal, Nivå og Vedbæk. Med afsæt i opvækst og lokalt boende medarbejdere, er du sikret lokalkendskab på højeste niveau. Nybolig Lillelund startede i Hørsholm i 1998 og ejes af Louise Lillelund. Vi sikrer dig en fuldstændig know how på alle opgaver. Med vægt på erfaring, troværdighed og kompetencer er vi specialister i salg af boliger. Meget tilfredse kunder er vores varemærke og det er vi stolte af - så ved vi tilliden til os, som din ejendomsmægler, har holdt fra start til slut. Byd os indenfor og vi vil gøre os umage for, at indfri dine ønsker og behov.

Nybolig Lillelund er 1 af 3 butikker i Nordsjælland. En kæde i kæden – vi er lokaliseret i Holte, Hørsholm  og Hillerød, hvilket giver dig 3 salgssteder og kun 1 salær.
Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Lidt historie om teamet i Hørsholm:

Claus Lillelund, Direktør. ”Jeg er til daglig at finde enten i afdelingen i Hørsholm eller Holte. Vi deler nemlig ofte sager og kunder mellem butikkerne. Jeg fik min debut i branchen i 1987, så erfaring med salg af bedre boliger har jeg masser af.  Siden 1997 har Louise og jeg drevet Nybolig-butikker og solgt mange tusinde boliger.”  

Louise Lillelund, Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Certificeret Køberrådgiver: ”De grønne områder i Nordsjælland er efter min mening helt fantastiske. Her er god infrastruktur, nærhed til sø, skov, strand og hav. Det er for mig en nydelse at køre rundt i området og formidle boliger til glade og tilfredse kunder. Jeg bor selv i området, og flytter nok aldrig herfra!”

Rene Zederkopff, salg og vurdering: ”Jeg har det meste af mit voksenliv formidlet boliger og boet i området. Mine mange års erfaring gør tit forskellen på om tingene falder på plads eller ej. Jeg nyder at være mægler i byen, og sælge boliger i dette fantastiske område.”

Christian Bendix, Finansøkonom, salg og vurdering. ”Jeg er født og opvokset i Hørsholm og synes det er en skøn by! Her er mine rødder, venner og familie – her trives jeg med at formidle salg af boliger. Der er nok ikke en plet i byen jeg ikke kender”

Stine Rie Løber, Sagskoordinator, Ejendomsmægler MDE og Certificeret Køberrådgiver. ”Jeg har 14 års erfaring i mæglerbranchen, og elsker mit arbejde. Jeg sørger for at alle dokumenter og informationer indhentes samt alt det administrative er i skønneste orden, herunder købsaftaler og skøder mv.”

Søren Lebeck, Ejendomsmægler og Vurderingskonsulent for Totalkredit: Jeg har arbejdet med køb/salg og vurdering af boliger i Nordsjælland siden 2004 og de seneste år udelukkende som vurderingskonsulent for Totalkredit. Jeg dækker til dagligt området fra Helsingør i nord, Holte i syd og Hillerød i vest, hvilket gør jeg efterhånden kender hver en krog i Nordsjælland. Jeg bor naturligvis selv i det grønne nord med min familie.” 


Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 20182547

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Se flere boliger Ikke flere boliger

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank og Totalkredit Pengeinstitut
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Forsikring A/S
 • Gjensidige
 • Willis
  Andre:
 • Samtlige annonceringsmedier
 • Nykredit Mægler A/S
 • E-Soft

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank og Totalkredit Pengeinstitutter
  Forsikring:
 • Nykredit Forsikring A/S
 • Gjensidige
 • Willis
  Annoncering:
 • Samtlige annonceringsmedier
 • Boligsiden A/S
 • Boliga A/S

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.