Nybolig Vallensbæk

Mariann Trolledahl

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Vallensbæk Stationstorv 57
2665 Vallensbæk Strand
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Vallensbæk, og Ishøj

Nybolig er din lokale ejendomsmægler i Vallensbæk og Ishøj. Vores dygtige ejendomsmæglere har et kæmpe lokalkendskab, som de bruger til at hjælpe dig. Vores mæglere er på dit team, ligegyldigt om du vil købe eller sælge din bolig. 

Mæglere med lang erfaring

Nybolig Vallensbæks ejendomsmæglere er dygtige og står altid klar til at bruge deres store erfaring til at assistere dig. Vi vil altid gerne sikre, at både sælger og køber er tilfredse, når handlen er slut. Derfor arbejder vi altid for, at du får det bedst mulige resultat, når vi samarbejder. 

Hvis der er andre steder på Sjælland der frister, kan du finde alle vores ejendomsmæglere på Sjælland her.

God rådgivning ved køb og salg

Vil du gerne have ændret din boligsituation? Nybolig Mariann Trolledahl Vallensbæks dygtige ejendomsmæglere står klar til at assistere dig, ligegyldigt om du vil købe eller sælge bolig. De arbejdssomme ejendomsmæglere er klar til at give dig en solid vejledning, så du kommer bedst muligt gennem bolighandlen.

Boligsalg i Vallensbæk og Ishøj

Hvis du skal sælge en bolig i Vallensbæk eller Ishøj, er Nybolig Mariann Trolledahl Vallensbæk det åbenlyse valg, til en god start. Når det er tid til at undersøge om et boligsalg har den rette timing, kan du altid tage kontakt til Nybolig, der giver dig en helt gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det giver dig et fantastisk fundament, når salgsprocessen iværksættes.

Nybolig står klar med et bredt udvalg af muligheder for at hjælpe dig med at gøre din bolig så nem at sælge som overhovedet muligt. Med Nyboligs SalesStyling, kan vores stylister optimere indretningen, så den tager sig bedst muligt ud på salgsopstillingen. Du kan også gøre brug af Nybolig Visual, så en potentiel køber kan se boligens værdi og byggepotentiale.

Køberrådgivning i Vallensbæk og Ishøj

Er du på udkig efter en bolig til salg i Vallensbæk eller Ishøj? Nybolig tilbyder dig muligheden for at gøre brug af vores Køberrådgivning. Så har du en ejendomsmægler, der tager dig igennem hele købsprocessen. 

Du kan selv vælge, hvilke faser af boligkøbet, du har brug for Nyboligs professionelle hjælp til: 

BoligBehov: Sammen laver vi en prioritering af boligkriterier 
BoligMatch: Vi laver en præsentation af mulige boliger til dig 
BoligBesøg: Du vil få en privat og guidet boligfremvisning – lige når det passer dig 

BoligStand: Byggeteknisk gennemgang af tilstandsrapport og renoveringsmuligheder
BoligForhandling: Strategisk sparring i forhold til bud og prisforhandling
BoligKøb: Juridisk gennemgang og sikring af købsaftale med erfarne mæglere

Simpel boligsøgning i Vallensbæk

Vil du gerne selv stå for boligsøgningen i Vallensbæk? Med Nyboligs boligsøgningssystem kan du nemt tilpasse søgningen, så den passer til dine behov. Det giver dig et godt fundament til at finde din drømmebolig i Vallensbæk.

 Huse til salg i Vallensbæk
 Lejligheder til salg i Vallensbæk
 Andelsboliger til salg i Vallensbæk
 Rækkehuse til salg i Vallensbæk

Let boligsøgning i Ishøj

Du kan hos Nybolig selv stå for din boligsøgning, når du er på udkig efter en bolig i Ishøj. Det er super simpelt, og du kan derfor nemt se, om der er en bolig der passer til det du har brug for.

 Huse til salg i Ishøj
Lejligheder til salg i Ishøj
 Andelsboliger til salg i Ishøj
 Rækkehuse til salg i Ishøj

Vi kender Vallensbæk og Ishøj 

Vallensbæk er en forstadskommune beliggende i den nordlige del af Køge Bugt. I Vallensbæk kan du dyrke et bredt udvalg af hyggelige fritidsaktiviteter. Kommunens beliggenhed ud til vandet giver dig mulighed for at dyrke vandsport, men der er også gode muligheder for at spille fodbold, håndbold, golf og meget mere. I Vallensbæk Sø og Vallensbæk mose finder du fantastiske områder at gå hyggelige ture i.

Ishøj ligger syd for Vallensbæk. Kommunen ligger også ud til Køge Bugt. I Ishøj finder du kunstmuseet Arken, der er kendt for spændende udstillinger af samtidskunst. Du finder også strand, skov og dejlig natur. 

Både Vallensbæk og Ishøj ligger på S-togslinjen, hvorfor det er nemt at komme til og fra kommunen, eksempelvis, hvis du arbejder i København.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 11746780

Læs mere om Nybolig Vallensbæk

Pengeinstitut
  • Nykredit Bank og Totakkredit
Forsikringsselskab
  • Codan Forsikrings og Danske Forsikring
Andre
  • Andel Energi
  • Zigna
  • Boligsiden
  • Boliga
Finansiering
  • Ja
Forsikring
  • Ja
Andre ydelser
  • Ja
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.