ejendomsmægler Østerbrogade

Nybolig Østerbrogade - Udstillingsforretning

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Østerbrogade 102
2100 København Ø
Åbningstider

Din lokale ejendomsmægler på Østerbro

Lokalkendskab til Østerbrogade

På Nyboligs kontor tæt på Østerfælled Torv sidder et skarpt hold af dygtige og erfarne ejendomsmæglere klar til at rådgive, vejlede og dele ud af deres viden om områdets boligmarked. Vores lokalkendskab gør os til eksperter på området, og du kan derfor, hvad end du er køber eller sælger, trygt gå til os med dine boligdrømme. Vi er det sikre valg som din ejendomsmægler på indre Østerbro.

Gratis salgsvurdering til sælger

Overvejer du at sælge din bolig, eller er beslutningen allerede truffet? Uanset hvor langt i processen, du er nået, kan du bestille en gratis salgsvurdering og finde ud af, hvad din bolig er værd. Vi er eksperter i forhold til at få boligen hurtigt solgt, og vi udformer altid en salgsstrategi, der tager udgangspunkt i lige netop din bolig. Få en salgsvurdering på Østerbrogade – og området omkring indre Østerbro – kontakt Nybolig Østerbrogade.

Autoriseret rådgivning til køber

Når du køber ny bolig, er der mange ting, der skal tages stilling til, og her kan din lokale ejendomsmægler på Østerbrogade hjælpe. Vi har helt styr på ejerskifteforsikringer, tilstandsrapporter og alt andet, der er en del af det at være boligkøber, og du kan altid kontakte os og få kyndig hjælp og rådgivning af en af vores autoriserede KøberRådgivere.

Hvorfor vælge Nybolig på Østerbrogade?

  • Vi har solidt kendskab til området omkring Østerfælled Torv og resten af Østerbro
  • Vi har mange års erfaring og giver kyndig vejledning
  • Vi lægger en realistisk salgsstrategi og arbejder benhårdt for at få din bolig solgt hurtigst muligt
  • Vi hjælper dig med at danne et overblik over, hvad der rent økonomisk er realistisk i forhold til dit boligkøb og hjælper dig hele vejen igennem processen

Kontakt din ejendomsmægler på Østerbrogade

Overvejer du at sælge eller købe i området omkring indre Østerbro, så tag kontakt til os og lad os hjælpe dig videre med dine boligdrømme.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 43156284

Læs mere om Nybolig Østerbrogade - Udstillingsforretning

Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.