Nybolig Gentofte

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Gentoftegade 66
2820 Gentofte
Åbningstider
Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Gentofte


Velkommen til Nybolig Gentofte

I Nybolig Gentofte bliver du taget vel imod af et  team af engagerede og veluddannede medarbejdere. Vores forretning er centralt beliggende på Gentoftegade, hvor du altid er velkommen til at kigge ind til en uforpligtende boligsnak.

Hos os er vi ikke kun ejendomsmæglere. Vi er dine betroede rådgivere, når du skal sælge eller købe bolig, og vi er med dig hele vejen, indtil sagen er afsluttet og både sælger og køber er tilfredse med forløbet.

En handlingsplan for salg af din bolig

Vores fornemste opgave er at sikre, at alle vores kunder oplever en tryg og vellykket bolighandel. Fra start til slut får du som køber eller sælger hos Nybolig Gentofte en engageret indsats. Det gør vi sobert og seriøst med respekt for dine ønsker. Vi udarbejder din egen handlingsplan for dit boligsalg, hvilket gør en ellers kompliceret sag til en gennemskuelig og tryg oplevelse. Med stor erfaring som mæglere i området er vores lokalkendskab blot en af de kompetencer, vi benytter, for at sikre dig den helt rigtige pris for boligen.

Søger du villaer, rækkehuse eller lejligheder i Gentofte, så kom forbi og se de boliger, vi har til salg. Hos Nybolig Gentofte er du sikker på en ordentlig handel baseret på følgende:

  • Stort lokalkendskab
  • Effektivt køberkartotek med mange potentielle købere
  • Flotte boligpræsentationer på internettet samt i vores store showrooms
  • Gratis salgsvurdering inden for 24 timer
  • Effektiv markedsføring af din bolig både i lokalavisen, pengeinstitutter og Berlingske
  • SmartSalg, online baseret markedsføringssystem

Online markedsføring gør en forskel

En vigtig del af et boligsalg handler om at gøre din bolig synlig, ikke bare over for mange personer, men over for de rette personer. Med Nybolig Smartsalg, som er vores digitale annonceværktøj, er vi i stand til at målrette markedsføringen af din bolig til mange potentielle kunder. På baggrund af brugernes digitale adfærd og ved hjælp af en specieludviklet algoritme kan vi ramme ret præcist på de sociale medier, hvor mere end tre millioner danskeres færdes hver dag.

Samarbejde

Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige Forsikring, Codan, Frida forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 39715104

Læs mere om Nybolig Gentofte

Pengeinstitut
  • Nykredit
Forsikringsselskab
  • Codan
  • Nykredit Forsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.