Nybolig Grindsted

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Borgergade 33
7200 Grindsted
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Grindsted

Hos Nybolig i Grindsted sætter vi en ære i at være kendt i nærområdet som en ærlig og professionel samarbejdspartner, hvad end du ønsker vores rådgivning til at købe eller sælge. Vi er altid klar til at hjælpe dig, og vi sikrer, at din bolighandel bliver en tryg og god oplevelse – lige fra første kontakt og til handlen er i hus. Nybolig Grindsted ledes af de ansvarlige indehavere og ejendomsmæglere Lene Eg Madsen og Lene Møller Kristensen.

Få hjælp til at sælge din bolig i Grindsted

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til Grindsted er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Hos Nybolig i Grindsted er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for.

Når du vælger os som din personlige ejendomsmægler, får du løbende orientering om, hvordan vi behandler din sag. Det er din sikring for et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Overvejer du at købe bolig i Grindsted?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig Grindsted og omegn, kan du også trygt starte boligjagten hos os.

Vi har indgående kendskab til lokalområdet og boligmarked i og omkring Grindsted, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Vi kan hjælpe dig, uanset hvilken boligtype du er på udkig efter.

Vi er altid tilgængelige, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine muligheder - og få en personlig og skræddersyet rådgivning. Vi glæder os til at se dig - og din bolig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 33430442

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.