Nybolig Herning
Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Dalgas Plads 6, 1. tv.
7400 Herning
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Herning

På Dalgas Plads i Herning centrum, ligger Nybolig placeret i flotte lokaler og med gode p-forhold samt adgangsforhold for kørende og gående. Siden etablering af butikken, har vi markeret os som en seriøs og troværdig virksomhed, hvor både banker, kreditforeninger, øvrige instanser og sælgere benytter sig af vores faglige ekspertise og erfaring. Det har bl.a. sikret os et ry og en størrelse som er svær at komme udenom, når der skal handles bolig i Herning og opland. Vi sørger for en markant markedsføring af din bolig på internettet og i den lokale boligavis. Når vi får din bolig til salg, informerer vi dig om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi giver dig en tilbagemelding, når vi har fremvist din bolig til en interesseret køber. For os er en ordentlig vurdering, en ordentlig annoncering og en ordentlig fremvisning en naturlig del af en ordentlig handel. Vi beskæftiger os med salg af villaer, ejerlejligheder, sommerhuse, lystejendomme, mindre landbrug og grunde. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag.

Effektivt salg:
Vi sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau. Skal du sælge, ligger vi stor vægt på at give dig en realistisk salgsvurdering baseret på vores indgående kendskab i Herning, Hammerum, Gjellerup, Lind, Tjørring, Snejbjerg og Gullestrup mfl. Når du skal sælge din bolig, udarbejder vi en handlingsplan for salget og markedsføring af din bolig, så du får et overblik over hele salgsforløbet. I vores køberkartotek har vi mange potentielle boligkøbere, så måske har vi allerede en køber til din bolig?

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 42407453

Læs mere om Nybolig Herning

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank A/S og Totalkreditsamarbejdende pengeinstitutter
Forsikringsselskab
  • Codan og Dansk boligforsikring
Andre
  • Herning Folkeblad og Boligsiden
Finansiering
  • Nykredit Bank A/S og Totalkreditsamarbejdende pengeinstitutter
Forsikring
  • Codan og Dansk boligforsikring
Annoncering
  • Herning Folkeblad og Boligsiden
Andre ydelser
  • Arcum
  • Pro-plan
  • Strømlinet A/S
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.