Nybolig Herning

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Dalgas Plads 6, 1. tv.
7400 Herning
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Herning

Nybolig Herning består af erfarne og dedikerede ejendomsmæglere, som først og fremmest sætter sig grundigt ind i din boligsituation og dit kommende boligsalg. I praksis betyder det, at du som sælger straks vil mærke en personlig og nær kontakt med din foretrukne ejendomsmægler i Herning. Når du sælger bolig via os, kan du trygt regne med, at vi tager os tid til at gennemgå hele salgsforløbet med dig, indtil din bolighandel er i hus.

Siden etablering af butikken, har vi markeret os som en seriøs og troværdig virksomhed, hvor bl.a. banker, kreditforeninger, advokater og sælgere benytter sig af vores faglige ekspertise og erfaring. Takket være mange glade og tilfredse kunder har vi opnået en størrelse i byen, der gør os svære at komme udenom, når der skal handles bolig i Herning og omegn.

Stor lokal forankring

Vi sætter en ære i et højt kvalitetsniveau i vores rådgivning, men også et godt kollegialt miljø - til gavn for såvel vores dygtige medarbejdere som vores kunder. Skal du sælge din bolig, lægger vi stor vægt på at give dig en realistisk salgsvurdering baseret på vores indgående kendskab i Herning, Tjørring, Hammerum / Gjellerup, Lind, Snejbjerg, Gullestrup og Sunds m.fl. Når du skal sælge din bolig, udarbejder vi en handlingsplan for salget og markedsføring af din bolig, så du får et overblik over hele salgsforløbet.

I vores køberkartotek har vi mange potentielle boligkøbere, så måske har vi allerede en køber til din bolig?

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Herning udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i Herning og omegn.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse. 

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig 

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg. 

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for køb og leje af en projektbolig i Herning og omegn, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen.  

Vi er beliggende meget centralt i Herning - på Dalgas Plads - i flotte lokaler, med gode parkerings- og adgangsforhold for både kørende og gående. Vi glæder os til at se dig!

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 42407453

Læs mere om Nybolig Herning

Pengeinstitut
  • Nykredit Bank A/S og Totalkreditsamarbejdende pengeinstitutter
Forsikringsselskab
  • Codan og Dansk boligforsikring
Andre
  • Profilm
  • NRGi
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.