Adresse

Dalgas Plads 6, 1. tv.
7400 Herning

Åbningstider

Man - Fre:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 7025 4050

Din lokale ejendomsmægler i Herning

På Dalgas Plads i Herning centrum, ligger Nybolig placeret i flotte lokaler og med gode p-forhold samt adgangsforhold for kørende og gående. Siden etablering af butikken, har vi markeret os som en seriøs og troværdig virksomhed, hvor både banker, kreditforeninger, øvrige instanser og sælgere benytter sig af vores faglige ekspertise og erfaring. Det har bl.a. sikret os et ry og en størrelse som er svær at komme udenom, når der skal handles bolig i Herning og opland. Vi sørger for en markant markedsføring af din bolig på internettet og i den lokale boligavis.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Når vi får din bolig til salg, informerer vi dig om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi giver dig en tilbagemelding, når vi har fremvist din bolig til en interesseret køber. For os er en ordentlig vurdering, en ordentlig annoncering og en ordentlig fremvisning en naturlig del af en ordentlig handel. Vi beskæftiger os med salg af villaer, ejerlejligheder, sommerhuse, lystejendomme, mindre landbrug og grunde. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag.

Effektivt salg:
Vi sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau. Skal du sælge, ligger vi stor vægt på at give dig en realistisk salgsvurdering baseret på vores indgående kendskab i Herning, Hammerum, Gjellerup, Lind, Tjørring, Snejbjerg og Gullestrup mfl. Når du skal sælge din bolig, udarbejder vi en handlingsplan for salget og markedsføring af din bolig, så du får et overblik over hele salgsforløbet. I vores køberkartotek har vi mange potentielle boligkøbere, så måske har vi allerede en køber til din bolig?

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 32612741

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank A/S og Totalkreditsamarbejdende pengeinstitutter
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Forsikring A/S og Gjensidige Forsikring
  Andre:
 • Herning Folkeblad og Boligsiden

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit Bank A/S og Totalkreditsamarbejdende pengeinstitutter
  Forsikring:
 • Nykredit Forsikring A/S og Gjensidige Forsikring
  Annoncering:
 • Herning Folkeblad og Boligsiden
  Andre ydelser:
 • Arcum
 • Pro-plan
 • Strømlinet A/S

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...