Nybolig Herning

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Dalgas Plads 6, 1. tv.
7400 Herning
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Herning

Nybolig Herning består af erfarne og dedikerede ejendomsmæglere, som først og fremmest sætter sig grundigt ind i din boligsituation og dit kommende boligsalg. I praksis betyder det, at du som sælger straks vil mærke en personlig og nær kontakt med din foretrukne ejendomsmægler i Herning. Når du sælger bolig via os, kan du trygt regne med, at vi tager os tid til at gennemgå hele salgsforløbet med dig, indtil din bolighandel er i hus.

Siden etablering af butikken, har vi markeret os som en seriøs og troværdig virksomhed, hvor bl.a. banker, kreditforeninger, advokater og sælgere benytter sig af vores faglige ekspertise og erfaring. Takket være mange glade og tilfredse kunder har vi opnået en størrelse i byen, der gør os svære at komme udenom, når der skal handles bolig i Herning og omegn.

Stor lokal forankring

Vi sætter en ære i et højt kvalitetsniveau i vores rådgivning, men også et godt kollegialt miljø - til gavn for såvel vores dygtige medarbejdere som vores kunder. Skal du sælge din bolig, lægger vi stor vægt på at give dig en realistisk salgsvurdering baseret på vores indgående kendskab i Herning, Tjørring, Hammerum / Gjellerup, Lind, Snejbjerg, Gullestrup og Sunds m.fl. Når du skal sælge din bolig, udarbejder vi en handlingsplan for salget og markedsføring af din bolig, så du får et overblik over hele salgsforløbet.

I vores køberkartotek har vi mange potentielle boligkøbere, så måske har vi allerede en køber til din bolig?

Vi er beliggende meget centralt i Herning - på Dalgas Plads - i flotte lokaler, med gode parkerings- og adgangsforhold for både kørende og gående. Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen 
Nybolig Herning

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 42407453

Læs mere om Nybolig Herning

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank A/S og Totalkreditsamarbejdende pengeinstitutter
Forsikringsselskab
  • Codan og Dansk boligforsikring
Andre
  • Herning Folkeblad og Boligsiden
Finansiering
  • Nykredit Bank A/S og Totalkreditsamarbejdende pengeinstitutter
Forsikring
  • Codan og Dansk boligforsikring
Annoncering
  • Herning Folkeblad og Boligsiden
Andre ydelser
  • Arcum
  • Pro-plan
  • Strømlinet A/S
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.