Adresse

Østergade 5
7430 Ikast

Åbningstider

Man - Fre:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 9715 6833

Din lokale ejendomsmægler i Ikast

Hos Nybolig i Ikast er vi et ungt og kompetent team, som sætter en ære i at give vores kunder den bedste rådgivning. Med facade til hovedgaden står markedsføringen af din bolig stærkt i Ikast, og sammen med den øvrige markedsføring gør vi alt for, at din bolig er så synlig for potentielle købere som muligt. Vi har en solid erfaring i mæglerbranchen og er begge bosiddende i Ikast, hvilket giver os et indgående kendskab til området.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Fuld opmærksomhed og tilbundsgående rådgivning
Ønsker du at sælge din bolig i eller omkring Ikast, Bording eller Engesvang, er vi hos Nybolig i Ikast altid klar til at rådgive dig om salget med udgangspunkt i dine ønsker. Fra start får du en realistisk salgsvurdering, et økonomisk overblik og et grundigt indblik i, hvad vi vil gøre for at sælge din bolig. Vi sørger for en flot præsentation af boligen og en høj grad af synlighed. Derudover vil vi løbende holde dig informeret om, hvordan salget skrider frem, og ligeledes kontakte dig, når en potentiel kunde viser interesse for din bolig. Kort sagt, vi giver dig en tilbundsgående rådgivning og fuld opmærksomhed til dig og din bolig gennem hele forløbet.

Overvejer du at købe bolig i Ikast, Bording eller Engesvang?
Hvis du er på udkig efter bolig i Ikast, Bording eller Engesvang, er vi hos Nybolig Ikast ligeledes klar til at give dig en tilbundsgående rådgivning.

Overvejer du at købe bolig?
Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i eller omkring Ikast, Bording eller Engesvang, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Ikast.

Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Hvad enten du søger villa i Ikast, parcelhus i Bording, hyggeligt hus i Isenvad eller Tulstrup, andelsbolig i Engesvang, nedlagt landbrug i oplandet til Ikast, Bording, Engesvang - eller måske noget helt andet? Så har vi sikkert en bolig som passer lige til dine ønsker. Kig gerne forbi vores kontor på Østergade 5 i Ikast. Så finder vi den bolig du går og drømmer om.

Førstegangskøber?
Er du ny på boligmarkedet i vores område, tilbyder vi også gratis et introduktionsmøde om det at søge og handle fast ejendom. Vi giver dig gode redskaber til at blive boligsøgende i området, og rådgiver gerne om, hvad der er væsentligt at lægge mærke til dit måske kommende hjem. Kan du afsætte en times tid, giver vi gerne kaffen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 34822425

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank og Totalkredit pengeinstitutter
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige og Willis

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit Bank og Totalkredit pengeinstitutter
  Forsikring:
 • Gjensidige og Willis

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...