Nybolig Ikast

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Østergade 5
7430 Ikast
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Ikast, Bording og Engesvang

Hos Nybolig i Ikast er vi et veluddannet og engageret hold, som sætter en ære i at give vores kunder den bedste rådgivning. Med butiksfacade til hovedgaden står markedsføringen af din bolig stærkt i Ikast, og sammen med den øvrige markedsføring gør vi alt for, at din bolig eksponeres stærkt potentielle købere i markedet. Vi har solid erfaring i mæglerbranchen og frem for alt efter stort lokalkendskab.

God rådgivning og stærk markedsføring

Ønsker du at sælge din bolig i eller omkring Ikast, Bording eller Engesvang, er vi altid klar til at rådgive dig om salget med afsæt i dine ønsker. Vi sikrer dig en realistisk salgsvurdering, økonomisk overblik og et grundigt indblik i, hvad vi vil gøre for at sælge din bolig.

Vi er gode til digital markedsføring, som sikrer, at din bolig også eksponeres godt og målrettet på internettet.

Overvejer du at købe bolig i Ikast, Bording eller Engesvang?

Hvis du er på udkig efter bolig i Ikast, Bording eller Engesvang, er vi hos Nybolig Ikast ligeledes klar til at give dig en tilbundsgående rådgivning.

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i eller omkring Ikast, Bording eller Engesvang, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos os. Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi.

Hvad enten du søger villa i Ikast, parcelhus i Bording, hyggeligt hus i Isenvad eller Tulstrup, andelsbolig i Engesvang, nedlagt landbrug i oplandet til Ikast, Bording, Engesvang - eller måske noget helt andet? Så har vi sikkert en bolig som passer lige til dine ønsker.

Døren står altid åben for dig på vores kontor med central beliggenhed på Østergade 5 i Ikast. Sammen kan vi hjælpe dig med at finde drømmeboligen.

Vi kan hjælpe i alle faser

Hos Nybolig Ikast arbejder vi både med salg, køb, leje, tinglysning af skøder og familieoverdragelse. Vi er uddannede i køberrådgivning, hvilket betyder, at du også kan kontakte os, hvis du har brugt for professionel rådgivning i forbindelse med dit boligkøb.

Køberrådgivning er et sagsområde, der er blevet større hos os de seneste par år, og vi ser frem til at rådgivere endnu flere boligsøgende med deres livs største køb fremover.

Førstegangskøber?

Er du ny på boligmarkedet i vores område, tilbyder vi også gratis et introduktionsmøde om det at søge og handle fast ejendom. Vi giver dig gode redskaber til at blive boligsøgende i området, og rådgiver gerne om, hvad der er væsentligt at lægge mærke til dit måske kommende hjem. Kan du afsætte en times tid, giver vi gerne kaffen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 42287105

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.