Nybolig Kjellerup

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Søndergade 2 A
8620 Kjellerup
Åbningstider
Mandag:
Tirsdag:
Ons - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Kjellerup

Vores kunder fortjener det bedste

Kom indenfor og oplev en anderledes ejendomsmæglerbutik. Hos os er der mange muligheder. Vi gør lidt mere for dig, uanset om du skal købe eller sælge og uanset boligtype.

Vores kunder fortjener det bedste. Vi satser nemlig på langvarige forhold til vores købere og sælgere. Det betyder i praksis, at bolighandlen skal være så god og givtig en oplevelse, at du vælger at bruge os næste gang, du skal flytte. De fleste af vores kunder er da også så tilfredse med os og vores service, at de anbefaler os til familie og venner.

2 forretninger 1 salær Ikke til at komme udenom

Nybolig Kjellerup har samme indehaver som Nybolig Frank Lerche i Silkeborg. Det vil sige, at vi med 2 centralt placerede forretninger i Silkeborg kommune, giver mulighed for at tilbyde en markant synlighed, således din bolig ses af flere, hvis du skal sælge - og sikrer dig et bredt udvalg, hvis du skal købe.

Vores synlighed understeges endvidere af vores tætte samarbejde med de 32 andre Nybolig forretninger i Østjylland, hvilket sikrer dig, som sælger, markedets mest effektive køberkartotek.

Et stærkt team der giver dig en ordentlig handel

Nybolig Kjellerups engagerede mæglerteam vil arbejde seriøst på at give dig en ordentlig bolighandel. Vores mangeårige erfaring inden for ejendomsbranchen, har givet os et ry som kompetente og servicemindede ejendomsmæglere. Skal du sælge, oplever du det bedst ved, at vi udarbejder en unik og målrettet handlingsplan, der bl.a. indeholder en vurdering af den aktuelle markedssituation, en realistisk værdi af din bolig og ikke mindst, hvordan din bolig markedsføres bedst muligt på internettet, i lokalaviserne og i vores forretning i Kjellerup. For os er en grundig og realistisk vurdering, en målrettet annoncering og en troværdig fremvisning alt sammen en del af en ordentlig handel.

Samarbejdspartnere en naturlig del af bolighandlen

Ved en bolighandel handler det ofte om at kunne se mulighederne i boligen. Måske skal en væg flyttes, eller der skal laves nyt køkken. Vi kan derfor, sammen med vores samarbejdspartnere, hjælpe dig, så du med det samme kan få overblik over muligheder og priser. Vi giver dig hermed mulighed for at realisere drømmene i samarbejde med fagfolk, inden du køber boligen.Vi ved, at en vigtig del af en bolighandel også handler om økonomi, tryghed og overblik. Vores samarbejde med de lokale pengeinstitutter, Nykredit, Totalkredit, Gjensidige Forsikring samt lokale advokater gør, at vi giver dig tryghed det fulde overblik i din bolighandel.

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 42287105

Læs mere om Nybolig Kjellerup

Realkreditinstitut
 • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
 • Banker med tilknytning til Totalkredit. Nykredit bank
Forsikringsselskab
 • Gjensidige
Andre
 • Profilm
Finansiering
 • Nykredit
 • Totalkredit samt nogle banker med tilknytning til totalkredit.
Forsikring
 • Gjensidige
Annoncering
 • Midtjyllands Avis
 • Kjellerup Tidende
 • Mja.dk
Andre ydelser
 • Radio1
 • Profilm
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.