Nybolig Brovst - Udstillingsforretning

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Jernbanegade 36
(Udstillingsforretning)
9460 Brovst
Åbningstider
Man - Søn:
  • Det siger udvalgte kunder:
    Sælger af Nørremarksvej 36, 9440 Aabybro
    Med skepsis til boligmarkedet satte vi hus til salg hos Nybolig Aabybro. Hele processen gik over al forventning og huset var solgt hurtigere end vi havde turde håbe på. STOR tak til Nybolig Aabybro - vi blev mødt af imødekommende og professionelle mæglere gennem hele forløbet og vil til enhver tid anbefale Nybolig til alle der skal sælge bolig.
    Sælger af Nørremarksvej 36, 9440 Aabybro

Din lokale ejendomsmægler i Aabybro, Brovst, Pandrup og Løkken

Nybolig Aabybro & Brovst har eksisteret siden 2001 og har udviklet sig til en stærk og dynamisk ejendomsmæglerforretning med indehaver Mathias Overgaard i spidsen. Pr. 1.1.2021 overtog Mathias Overgaard butikkerne i Pandrup og Løkken. Teamet består af Mathias, Anne Louise, Rikke, Claus, Tobias, Susanne og Jonas som er opvokset i henholdsvis Brovst, Fjerritslev, Pandrup, Nørresundby og Kaas. Alle syv er i dag bosatte i vores område. Vi har et stort indblik i alle lokale forhold m.h.t. skoler, fritidsfaciliteter, indkøbsmuligheder osv. Så uanset om du vil sælge eller du søger ny bolig i vores område, så er vi klar med hjælp og rådgivning. Vi dækker størstedelen af Jammerbugten og Løkken i nord.

Få hjælp til at sælge din bolig i Aabybro, Brovst, Pandrup og Løkken.

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med lokal kendskab er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Hos os får du glæde af fokus fra to butikker og to udstillingsbutikker til kun ét salær. 

Hos Nybolig er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vælger du at sætte din bolig til salg hos os, får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.
En bolighandel er en af tilværelsens største økonomiske investeringer. For os er det derfor afgørende, at du som kunde føler dig tryg og får den bedst mulige oplevelse, når du handler bolig hos os. Vi lever af tilfredse kunder og går altid hele vejen for dig i alle facetter af en bolighandel. Vi kan med stolthed sige, at vi har høj tilfredshed blandt vores kunder.

Overvejer du at købe bolig i vores område?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Aabybro, Brovst, Pandrup og Løkken.

Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Til alle tider. Til alle hjem.

 


 

CVR: 41245093

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.