Adresse

Kirkegade 1
9460 Brovst

Åbningstider

Telefon

Tlf. 9644 0144

Din lokale ejendomsmægler i Brovst

Nybolig i Brovst v. ejendomsmægler Henrik Pedersen består af et fagligt kompetent og lokalt team af medarbejdere, der sikrer dig den bedste bolighandel. Hos Nybolig Brovst kan du være sikker på at vi gør en effektiv indsats for at få din bolig solgt. Vi annoncerer i de lokale medier samt på Nyboligs hjemmeside. Vi udstiller din bolig i vores forretning og din bolig bliver derved præsenteret for flest mulige købere.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Få hjælp til at sælge din bolig i Brovst.
En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til Brovst er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Nybolig i Brovst er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig i kan sælges for.

Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Overvejer du at købe bolig i Brovst?
Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i Brovst, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig i Brovst.

Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Leder du efter en bolig i Brovst, Aabybro eller område, er vi altid et sikkert valg når du skal se på bolig.
Vi glæder os til at høre fra dig!

CVR: 26075769

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.