Nybolig Brovst

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Jernbanegade 36
(Udstillingsforretning)
9460 Brovst
Åbningstider

Din lokale ejendomsmægler i Aabybro, Brovst, Pandrup og Løkken (Udstillingsforretning)


Vi samler kræfterne

Vi har valgt at samle kræfterne i en forretning, og har I den forbindelse omdannet vores forretning i Brovst til en ubemandet udstillingsforretning. Du kan naturligvis fortsat fange os på både mail, telefon og på fremvisninger, men vi henviser i øvrigt til vores forretning Nybolig Aabybro, Postvænget 2D, 9440 Aabybro.

Din lokale ejendomsmægler i Aabybro, Brovst, Pandrup og Løkken (Udstillingsforretning)

Nybolig Brovst - Udstillingsforretning har eksisteret siden 2001, og forretningen har siden da udviklet sig til en stærk og dynamisk ejendomsmæglerforretning med indehaver Mathias Overgaard i spidsen. Teamet består af Mathias, Anne Louise, Rikke, Susanne og Jonas som er opvokset i henholdsvis Brovst, Fjerritslev, Pandrup, Nørresundby og Kaas. Alle fem er i dag bosatte i vores område. Vi har et stort indblik i alle lokale forhold – det gælder både i forhold til skoler, fritidsfaciliteter, indkøbsmuligheder mm. Så uanset om du vil sælge eller du søger ny bolig i vores område, så er vi klar med hjælp og rådgivning. Vi dækker størstedelen af Jammerbugten og Løkken i nord.

Få hjælp til at sælge din bolig

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med lokalt kendskab er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Hos os får du glæde af fokus fra én butik og to udstillingsbutikker til kun ét salær. Vi sælger boliger i både Aabybro, Brovst, Pandrup og Løkken.

Hos Nybolig er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vælger du at sætte din bolig til salg hos os, får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

En bolighandel er en af tilværelsens største økonomiske investeringer. For os er det derfor afgørende, at du som kunde føler dig tryg og sikres den bedst mulige oplevelse, når du handler bolig hos os. Vi lever af tilfredse kunder og går altid hele vejen for dig i alle facetter af en bolighandel. Vi kan med stolthed sige, at vi har høj tilfredshed blandt vores kunder.

Overvejer du at købe bolig i vores område?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos os i Nybolig. Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. 

Står du foran et boligkøb, kan vi også hjælpe dig, idet vi også tilbyder køberrådgivning. Anne Louise har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, som er din garanti for god og grundig køberrådgivning. Det er din sikkerhed for, at vi som mæglerforretning også er i stand til trygt og sikkert at hjælpe dig igennem købsprocessen, hvis du overvejer køb af ny bolig.

Vi er altid tilgængelige, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine muligheder - og få en personlig og skræddersyet rådgivning.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Til alle tider. Til alle hjem.

CVR: 41245093

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.