Nybolig Frederikshavn

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Midtpunkt 58
9900 Frederikshavn
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Nybolig Frederikshavn - Din lokale ejendomsmægler i Frederikshavn


Er du på udkig efter en erfaren og engageret ejendomsmægler i Frederikshavn? Hos Nybolig Frederikshavn tilbyder vi professionel rådgivning og hjælp i forbindelse med salg og køb af ejendomme. Med vores omfattende viden om boligmarkedet i Frederikshavn og omegn kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig eller sælge din nuværende bolig til den bedst mulige pris.Hos Nybolig Frederikshavn er vi et fasttømret hold af energiske og kompetente ejendomsmæglere, som står klar til at sikre dig den bedste bolighandel. Vi sætter kunden i højsædet og sætter en ære i, at vores kunder igennem hele sagsforløbet oplever stor tryghed, tilfredshed og høj kvalitet. Ud over Nybolig Frederikshavn driver vi samtidig også Nyboligs to forretninger i henholdsvis Sæby og Skagen. Dermed dækker vi hele Frederikshavn Kommune. Det er med til at sikre vores kunder et stort udstillingsvindue og et bredt udvalg af boliger – lige fra huse og lejligheder over sommerhuse og landejendomme til helårs- og fritidsgrunde m.v. Selvom vi samarbejder tæt på tværs af de tre forretninger, betaler du dog stadig kun ét salær.

Ejendomsmæglere, der kender lokalområdet

I Frederikshavn finder du nogle af østkystens bedste badestrande. Det gælder blandt andet Palmestranden, der i sommerhalvåret bærer præg af en nærmest sydlandsk stemning, foruden populære og børnevenlige Bratten Strand, der med sit populære sommerhusområde samtidig er et attraktivt feriested. Derudover byder Frederikshavn på rige muligheder for lystfiskeri, ridning, golf, surfing samt gode vandre- og løberuter, hyggelige gågader og aktivt forretnings- og kulturliv. 

I Frederikshavn finder du seværdigheder som Frederikshavn Kunstmuseum, Kystmuseet Bangsbo og det Musiske Hus. Dertil har Frederikshavn flere skoler samt en række ungdoms- og erhvervsuddannelser ligesom der er mange gode jobmuligheder hos Frederikshavns mange arbejdspladser. Er du nysgerrig på, hvad Frederikshavn ellers har at byde på – og overvejer du om Frederikshavn kunne være det rette sted at bo for dig – er du meget velkommen til at kontakte os i forretningen. 

Vi sælger din bolig

At sælge sin bolig kan være en udfordrende og usikker proces, men med Nybolig Frederikshavn ved din side kan du være helt tryg. Vi gør vores bedste for at gøre processen så smidig og stressfri som muligt. I forretningen tilbyder vi en række ydelser, der vil fremme et hurtigt salg af din bolig og hjælpe dig med at få den bedste pris:

SalesStyling:

Eneldesignet og indbydende bolig kan øge salgsprisen og forkorte salgsprocessen. Med vores ekspertise inden for SalesStyling kan vi hjælpe dig med at få din bolig til at fremstå i sit bedste lys, så den appellerer til en bred vifte af potentielle købere.

SmartSalg: 

Med vores unikke SmartSalg får din bolig optimal eksponering på internettet og sociale medier, hvilket øger interessen og skaber øget konkurrence mellem potentielle købere.

Nybolig Visual:

En professionelt udført Nybolig Visual præsentation af din bolig vil give potentielle købere en bedre forståelse og fornemmelse af, hvordan det er at bo i din bolig. Dette kan vække interesse og føre til flere besøg og højere bud.

Køb bolig i skønne Frederikshavn

At finde din drømmebolig kan være en udfordring, men med vore mæglere i Frederikshavn er du i trygge hænder. Vi tilbyder en række ydelser, der hjælper dig med at finde den rette bolig og sikrer dig den bedste handel:

Køberkartotek:

Vores landsdækkende køberkartotek giver os adgang til et stort udvalg af potentielle købere, der søger bolig i Frederikshavn og omegn. Dette øger chancerne for et hurtigt og succesfuldt salg.

Nyboligs køberrådgivning:

Med vores omfattende køberrådgivning får du adgang til en række ydelser, der hjælper dig med at finde den rette bolig og gennemføre købet på de bedst mulige vilkår. Blandt andet tilbyder vi dig hjælp til at afklare og prioritere dine boligbehov, hjælp til at afsøge hele boligmarkedet efter relevante boliger målrettet netop dine behov, hjælp til gennemgang med byggesagkyndig og hjælp til prisforhandling og juridisk sparring i forbindelse med købsaftalen.

Start din boligjagt i Frederikshavn her:

Huse til salg i Frederikshavn 
Lejligheder til salg i Frederikshavn 
Ejendomme til salg i Frederikshavns Kommune 
Lejligheder til salg i Frederikshavn Kommune 

Kontakt Nybolig Frederikshavn

Uanset om du ønsker at sælge eller købe bolig i Frederikshavn, er Nybolig Frederikshavn altid klar til at hjælpe dig med at opfylde dine boligdrømme. Kontakt os for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller for at høre mere om vores køberrådgivning og ydelser.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43963163

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.