Nybolig Skagen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
C.S. Møllersvej 2
9990 Skagen
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Skagen

Det er en stor beslutning at handle bolig, og det kræver en tillidsfuld og seriøs ejendomsmægler ved din side.

Derfor gør vi hos Nybolig Skagen et stort arbejde ud af at præsentere din bolig på den helt rigtige måde, når du sætter den til salg hos os. Forretningens beliggenhed på gågaden i Skagen sikrer høj eksponering af din bolig, og mange potentielle købere passerer dagligt vores forretning.

Samtidig sørger vi for en markant markedsføring af din bolig med gode billeder, der indrammer de særlige detaljer ved netop din bolig på nybolig.dk, i den lokale avis Skagen Onsdag, men også på skagensavis.dk samt i vores udstillinger på udvalgte steder.

Vi er desuden stærkt og synligt tilstede på både Facebook, Instagram og LinkedIn, hvilket giver os en bred vifte af muligheder for digital eksponering af din bolig.

Få hjælp til at sælge din bolig

I vores køberkartotek har vi mange potentielle boligkøbere, og måske har vi allerede køberen til din bolig. For os er en grundig vurdering, en ordentlig annoncering og en god fremvisning alt sammen en naturlig del af en ordentlig handel – og det er vejen til at sikre dig en tryg og god handel fra start til slut.

Vi er naturligvis lokalkendte og færdes hjemmevante i både Skagen, Hulsig og Aalbæk. Derfor kan du være sikker på, at vi giver en realistisk salgsvurdering af din bolig, der beror på et mangeårigt kendskab til området. Vi sælger alle typer af boliger – herunder lejligheder, villaer, andelsboliger, rækkehuse, sommerhuse og ikke mindst helårs- og fritidsgrunde.

Kort sagt – vi dækker hele boligmarkedet i og omkring Skagen, og hos Nybolig Skagen er både købere og sælgere sikret en tryg og ordentlig handel.

Skagen er noget helt særligt

Skagen har som Danmarks nordligste by altid haft en særlig plads i danskernes hjerter, og i sidste del af 1800-tallet fik Skagensmalere som P.S. Krøyer, Holger Drachmann og Laurits Tuxen for alvor øjnene op for den helt særlige stemning og det særlige lys, som gør vores idylliske og hyggelige by helt unik.

Derfor forstår vi godt interessen omkring vores by. Skagen tilbyder lidt af det hele – her er både kort afstand til havet, grønne områder, historiske bygninger og ikke mindst et hyggeligt og livligt handelsstrøg i hjertet af byen.

Køb og sælg bolig gennem os

Uanset om du står overfor at skulle sælge eller købe bolig, står vi klar til at hjælpe dig. Vi er altid tilgængelige, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine muligheder - og få personlig og skræddersyet rådgivning.

Vi glæder os til at realisere dine boligdrømme!

Med venlig hilsen
Anders Nygaard og Tommy Kruse Fuglsang

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 34131228

Læs mere om Nybolig Skagen

Pengeinstitut
  • Nykredit Bank
  • Sparekassen Danmark
  • Spar Nord Bank
Forsikringsselskab
  • Codan Forsikring
  • Dansk Boligforsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.