Nybolig Hadsund

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Storegade 17 st.tv
9560 Hadsund
Åbningstider
Man - Fre:

Din lokale ejendomsmægler i Hadsund

Hos Nybolig Hadsund er vi et hold af ejendomsmæglere, som sælger din bolig fra vores butikker i Nybolig Hadsund, Nybolig Hobro og Nybolig Øster Hurup. Vi sikrer et grundigt kendskab til din bolig og står med et veluddannet og kompetent team parat til at give dig en god og tryg oplevelse i forbindelse med din bolighandel.

Vores mange års erfaring med bolighandler betyder, at du trygt kan lægge salgsarbejdet i vores hænder. Vi sørger for alt fra indhentning af relevante dokumenter og professionel fotografering af boligen til fremvisning og forhandling med køber.

Vi hjælper dig, når du skal sælge

Vi kæmper for vores kunder, og vi arbejder altid for at finde den optimale løsning til din konkrete boligsituation. For kun ved at have glade kunder, lykkes vi den gode bolighandel. Vi sælger både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, liebhaverboliger, lystejendomme og sommerhuse i og omkring Hadsund. 

Hadsund er en fantastisk by, der ligger smukt ved Mariager Fjord omgivet af enestående natur. Derfor forstår vi godt den store interesse fra vores mange interesserede købere i området.

Hos Nybolig i Hadsund er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vælger du os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Vi kan også hjælpe, når du skal købe

Står du foran et boligkøb, kan vi også hjælpe. Vi kan tilbyde køberrådgivning til dig, der ønsker professionel rådgivning, inden købsaftalen underskrives. God køberrådgivning kan være meget værd, idet vi som en del af køberrådgivningspakken også tilbyder hjælp til prisforhandling med sælgers mægler. 

Vi er altid tilgængelige, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende dialog om dine muligheder – og få personlig og skræddersyet rådgivning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Med venlig hilsen
Kent Schulz Egsdal
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit

Ole Rishøj
Indehaver, ejendomsmægler & Valuar, MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, KøberRådgiver m/tryghedsmærke 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 44591782

Læs mere om Nybolig Hadsund

Pengeinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Forsikringsselskab
  • Dansk Boligforsikring og Codan
Finansiering
  • Rabat og Provision
Forsikring
  • Provision
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.