Nybolig Hobro

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Adelgade 88
9500 Hobro
Åbningstider
Man - Fre:
Eller efter aftale

Din lokale ejendomsmægler i Hobro

Hos Nybolig Hobro brænder alle medarbejdere for at hjælpe dig godt videre på boligmarkedet – uanset om du skal købe eller sælge. Hos Nybolig Hobro er det en selvfølge, at dit salg af bolig skal opleves både nemt og hurtigt, men vi lægger samtidig stor vægt på, at det skal være en god og tryg oplevelse. Vores mange års erfaring med bolighandler i og omkring Hobro er din sikkerhed for et godt lokalkendskab, som er guld værd, uanset om vi skal hjælpe dig med at sælge din bolig, eller om du er på udkig efter drømmeboligen i Hobro. Vores alsidig hold af medarbejdere er med til at skabe den tryghed, din bolighandel fortjener.

Flere forretninger sælger din bolig

Hos Nybolig Hobro arbejder vi ikke kun tæt som et hold i butikken. Vi har også et tæt samarbejde med de to andre afdelinger i Hadsund og Øster Hurup. Tilsammen er vi et stærkt, erfarent og ambitiøst team, der konstant søger nye og utraditionelle løsninger for at få solgt din bolig. Vi har derfor også helt styr på den digitale markedsføring.

Vi tror på, at digital markedsføring er et vigtigt supplement til den traditionelle markedsføring, samtidig med at vi stadig holder fast i de traditionelle værdier. Og så giver vores mangeårige erfaring os et stærkt kendskab til boligmarkedets udvikling i Hobro. Du kan derfor altid forvente en helhjertet indsats, når vi skal sælge din bolig.

Rigtigt fra start – bedre i mål!

Du bør altid starte med en salgsvurdering, så du ved, hvor meget din bolig er værd. En realistisk udbudspris fra starten, som er baseret på faglighed og kendskab til lokalområdet, er den bedste forudsætning for en god bolighandel. Hos Nybolig Hobro er en salgsvurdering helt gratis og uforpligtende – og du kan bestille din vurdering nemt og hurtigt her på siden eller på tlf. 9851 1700. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores forretning på Adelgade 88 og få en snak om dine boligdrømme.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 27707971

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.