Adresse

Jernbanegade 2
9760 Vrå

Åbningstider

Man - Tirs:
Onsdag:
Tors - Fre:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 9898 1968

Din lokale ejendomsmægler i Vrå

Hos nybolig Vrå møder du Ejvind Nørgaard, ejendomsmægler. Ejvind har mange års erfaring som ejendomsmægler og tidligere som bankmand. Hos Nybolig Vrå er vi ikke tilfredse før du er. For os er det vigtigt at dine ønsker bliver fulgt nøje, hvad enten det drejer sig om køb eller salg. Vi sikrer dig den bedst mulige handel, både økonomisk men også i forhold til dine ønsker til den kommende bolig. Vi glæder os til at møde dig. Kig ind i forretningen, eller ring og få et besøg af Nybolig Vrå.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

En ordentlig handel
Vi kender lokalområdet godt, så vi kan tilbyde dig en realistisk salgsvurdering og et effektivt salg af din bolig uanset om det er en villa, et nedlagt landbrug eller en ejerlejlighed.
Hos Nybolig Vrå giver vi alle sælgere en plan for salget af boligen, som giver dig en udførlig beskrivelse af salgsforløbet og tillid til mægleren. Vi gør det fordi det aldrig skal være en rutinesag at sætte sin bolig til salg hos os.
Nybolig Vrå har i kraft af vores samarbejde med Nybolig Brønderslev et stort Køberkartotek og en bred kundegruppe, så vi også hurtigt og effektivt kan sælge din bolig. Skal du derimod købe ny bolig, hjælper din Nybolig Vrå mægler dig ved at tilbyde tryghed, erfaring og ekspertise.

Samarbejde
Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.        

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 33086105

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Alle Totalkredit pengeinstitutter
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige Forsikring
  Andre:
 • Zentuvo

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit samt alle Totalkredit pengeinstitutter
  Forsikring:
 • Gjensidige Forsikring
  Annoncering:
 • Diverse trykte medier herunder bl.a. Vendsyssel avis og Oplandsavisen
  Andre ydelser:
 • Henvisningshonorar fra pengeinstitutter

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...