Nybolig Vrå

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Jernbanegade 2
(Udstillingsforretning)
9760 Vrå
Åbningstider

Din lokale ejendomsmægler i Vrå (Udstillingsforretning)


Vi samler kræfterne

Vi har valgt at samle kræfterne i en forretning, og har I den forbindelse omdannet vores forretning i Vrå til en ubemandet udstillingsforretning. Du kan naturligvis fortsat fange os på både mail, telefon og på fremvisninger, men vi henviser i øvrigt til vores forretning Nybolig Brønderslev, Torvet 13, 9700 Brønderslev.

Din lokale ejendomsmægler i Vrå (Udstillingsforretning)

Hos Nybolig Vrå møder du Morten Baadsgaard. Morten er et kendt ansigt i Vrå by, han er selv bosiddende i Vrå og er ligeledes aktiv i foreningslivet og idrætscenteret.

Butikkens drift assisteres af Nybolig Brønderslev, hvor du finder indehaverne Vibeke Landgrebe og Peter Nedergaard og hele kontorets blæksprutte sagsbehandler Majken Karlsen. 

Hos Nybolig Vrå er vi ikke tilfredse før du er. For os er det vigtigt at dine ønsker bliver fulgt nøje, hvad enten det drejer sig om køb eller salg. Vi sikrer dig den bedst mulige handel, både økonomisk men også i forhold til dine ønsker til den kommende bolig.

En ordentlig handel

Vi kender lokalområdet godt, så vi kan tilbyde dig en realistisk salgsvurdering og et effektivt salg af din bolig uanset om det er en villa, et nedlagt landbrug eller en ejerlejlighed.

Hos Nybolig Vrå giver vi alle sælgere en plan for salget af boligen, som giver dig en udførlig beskrivelse af salgsforløbet og tillid til mægleren. Vi gør det fordi det aldrig skal være en rutinesag at sætte sin bolig til salg hos os.

Nybolig Vrå har i kraft af vores samarbejde med Nybolig Brønderslev et stort Køberkartotek og en bred kundegruppe, så vi også hurtigt og effektivt kan sælge din bolig. Skal du derimod købe ny bolig, hjælper din Nybolig Vrå mægler dig ved at tilbyde tryghed, erfaring og ekspertise og eventuel køberrådgivning.

Samarbejde

Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Codan Forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Vi glæder os til at møde dig. Kig ind i forretningen, eller ring og få et besøg af Nybolig Vrå.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 33086105

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.