Adresse

Torvet 13
9700 Brønderslev

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 9880 0500

Din lokale ejendomsmægler i Brønderslev

Hos Nybolig Brønderslev er ejendomsmægler, Vibeke Landgrebe MDE og Peter Nedergaard MDE ansvarlige indehavere. Hos Nybolig Brønderslev ved vi, at det at købe og sælge bolig er en stor beslutning og for de fleste den største investering i deres liv. Vi gør os umage for at opfylde lige netop dine drømme i forhold til køb og salg af din bolig. 


Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Påtænker du at købe eller sælge hus er Nybolig Brønderslev det oplagte valg.

Hos os møder du veluddannet personale og vi sætter en ære i at gøre vores kunder tilfredse. Vi er alle født og opvokset i byen og har derfor et godt lokalkendskab, vi synes vores by har meget at byde på og støtter meget gerne op om det lokale foreningsliv. Vi tager vores arbejde meget seriøst og ligger stor vægt på ordentlighed i vores arbejde. At sælge bolig er et stort skridt at tage, det handler ikke blot om mursten, men derimod om et hjem som nu skal skiftes ud til fordel for et andet. Vi interesserer os for, hvad du har syntes specielt godt om ved dit hjem for på den måde at kunne fremhæve dette for kommende købere.

Vil du sælge din bolig i Brønderslev

Vi gør det fordi det aldrig skal være en rutinesag at sætte sin bolig til salg hos os. Nybolig Brønderslev har i kraft af vores samarbejde med Nybolig Vrå et stort Køberkartotek og en bred kundegruppe, så vi også hurtigt og effektivt kan sælge din bolig.

Bolighandel

Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde, så uanset om køberen til din bolig skal findes i Skagen eller Aalborg, så har vi mulighed for dette. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 33090013

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Alle Totalkredit pengeinstitutter
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige Forsikring
  Andre:
 • Esoft og Stømlinet

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit samt alle Totalkredit pengeinstitutter
  Forsikring:
 • Gjensidige Forsikring
  Annoncering:
 • Diverse trykte medier herunder bl.a. oplandsavisen
  Andre ydelser:
 • Henvisningshonorar fra pengeinstitutter og el leverandør

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...