Nybolig Helsingør - Espergærde

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Stengade 66
3000 Helsingør
Åbningstider
Mandag:
Tirs - Tors:
Fre - Lør:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Helsingør

Velkommen til Nybolig Helsingør & Espergærde. Vi sælger både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, projektboliger og fritidshuse. Vores engagerede team, som alle bor i lokalområdet, tilbyder boligsalg, uforpligtende vurderinger skuffesalg, køberkartotek, køberrådgivning, ejendomsvurderinger og boligrådgivning i øvrigt.

Som kunde hos os vil du mærke fordele ved, at vi har to butikker i hhv. Helsingør og Espergærde. Det betyder nemlig en større kundebase og dermed større succes for, at vi hurtigt får din handel i hus. Vores forretning har både åbent lørdage og søndage, hvilket giver dig mulighed for at få fremvist boligen, når det passer dig bedst.

Om vores hold:

Claus Andersen, Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit:
”Jeg er selv tilflytter til Helsingør og har min daglige gang i lokalområdet. Er faldet for byen med dens nærhed til badestrande, skønne skov- og parkområder, lystbådehavn, Kronborg og ja, en ”rigtig” by med hyggelige caféer og rigt handelsliv. Jeg kunne slet ikke tænke mig at flytte væk igen. Meget stærkere argument kan ikke gives som ejendomsmægler i byen og over for de mange købere, jeg møder i min dagligdag.”

John Iversen, Indehaver, Salg & vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit:
”Jeg er født og opvokset i byen og glæder mig hver dag til at formidle boliger til glade og tilfredse kunder. Jeg har rejst meget, men finder altid roen, glæden og følelsen af at være hjemme, når jeg kommer hjem til Helsingør. Jeg har altid nydt det liv og den kulturelle alsidighed, der findes i byen, de små unikke gader og stræder, de mange cafeer og restauranter, de mange tilbud der findes lige uden for døren i form af skov, strand og kulturelle seværdigheder og jeg nyder hver dag at vise mine børn den verden af uendelige muligheder og tilbud, som man i mine øjne aldrig kan få nok af.”

Dennis Kolsrup, Salg og vurdering:
”Jeg er 48 år, født og opvokset i Helsingør og kender alle kroge i byen. Bor med min kæreste og er far til 3 teenagepiger. Jeg har stor erfaring med salg og senest som aktiv indehaver af en lokal café i Helsingør. Fritiden bruges meget på golf, hvor jeg bl.a. har været træner i mange år. Ejendomsbranchen har altid haft min interesse, og jeg ser frem til at hjælpe købere og sælgere godt igennem deres køb og salg.” 

Pernille Bach Jensen, Sagskoordinator, Køberrådgiver med tryghedsmærke:
”I mine år i branchen, har jeg arbejdet med både salg, kommisionering og det administrative, hvilket har givet mig en bred viden om hele forløbet fra A-Z. Jeg sørger i dag for alt det administrative arbejde ved før, under og eftersalg samt køberrådgivning. Jeg sætter en stor ære i god kundeservice, og i at hjælpe både sælger og køber godt og trygt videre med et smil på læben.”

Christian Andersen, Trainee:
”Jeg har altid boet i Helsingør, og jeg elsker Helsingør by og byens charme med de små gamle stræder og huse. Ligeledes de skønne naturomgivelser. Min drøm har altid været, at blive ejendomsmægler og glæde andre ved, at hjælpe dem videre med deres boligdrømme. Jeg elsker også kundekontakt og at tale med mennesker.”

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 32628036

Læs mere om Nybolig Helsingør - Espergærde

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank og Totalkreditpengeinstitutter
Forsikringsselskab
  • Codan og Willis Forsikringsservice I/S
Andre
  • E-soft
  • Zigna og SalesStyling
Finansiering
  • Nykredit og Totalkredit
Forsikring
  • Codan og Willis Forsikringsservice I/S
Annoncering
  • Samtlige annonceringsmedier
Andre ydelser
  • Seas-NVE
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.