Adresse

Stengade 66
3000 Helsingør

Åbningstider

Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 4925 6400

Din lokale ejendomsmægler i Helsingør

Din lokale ejendomsmægler i Helsingør & Espergærde

Velkommen til Nybolig Helsingør & Espergærde. Vi sælger både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, projektboliger og fritidshuse. Vores engagerede team, som alle bor i lokalområdet, tilbyder boligsalg, uforpligtende vurderinger skuffesalg, køberkartotek, køberrådgivning, ejendomsvurderinger og boligrådgivning i øvrigt.

 

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Om teamet:

Claus Andersen, Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit: ”Jeg er selv tilflytter til Helsingør og har min daglige gang i lokalområdet. Er faldet for byen med dens nærhed til badestrande, skønne skov- og parkområder, lystbådehavn, Kronborg og ja, en ”rigtig” by med hyggelige caféer og rigt handelsliv. Jeg kunne slet ikke tænke mig at flytte væk igen. Meget stærkere argument kan ikke gives som ejendomsmægler i byen og overfor de mange købere jeg møder i min dagligdag.”

John Iversen, Indehaver, Salg & vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit: ”Jeg er født og opvokset i byen og glæder mig hver dag til at formidle boliger til glade og tilfredse kunder. Jeg har rejst meget, men finder altid roen, glæden og følelsen af at være hjemme, når jeg kommer hjem til Helsingør. Jeg har altid nydt det liv og den kulturelle alsidighed, der findes i byen, de små unikke gader og stræder, de mange cafeer og restauranter, de mange tilbud der findes lige uden for døren i form af skov, strand og kulturelle seværdigheder og jeg nyder hver dag at vise mine børn den verden af uendelige muligheder og tilbud, som man i mine øjne aldrig kan få nok af.”

Dennis Kolstrup, Salg og vurdering: ”Jeg er 48 år, født og opvokset i Helsingør og kender alle kroge i byen. Bor med min kæreste og er far til 3 teenagepiger. Jeg har stor erfaren med salg og senest som aktiv indehaver af en lokal cafe i Helsingør. Fritiden bruges meget på golf, hvor jeg bl.a. har været træner i mange år. Ejendomsbranchen har altid haft min interesse, men attraktive tilbud i golfverdenen lokkede mig atter i den retning jeg kendte så godt, men nu skal det være, og jeg ser frem til at hjælpe købere og sælgere godt igennem deres køb og salg.”

Camilla Rasmussen, Sagskoordinator: ”Jeg er født og opvokset I Helsingør og Snekkersten.  Jeg elsker at bo i Helsingør og på trods af jeg har flyttet rundt, er jeg altid vendt tilbage til Helsingør. Jeg nyder byen fordi den har lidt af det hele – en dejlig by med masser af mennesker, hvor der er plads til alle.”

Pernille Bach Jensen, Sagskoordinator, Ejendommægler MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke: ” I mine år i branchen, har jeg arbejdet med både salg, kommisionering og det administrative, hvilket har givet mig en bred viden om hele forløbet fra A-Z. Jeg sørger i dag for alt det administrative arbejde ved før, under og eftersalg samt køberrådgivning. Jeg sætter en stor ære i god kundeservice, og i at hjælpe både sælger og køber godt og trygt videre med et smil på læben.”

Kenney Clausen, Salg: ”Min hjemby er Helsingør - her er jeg født og opvokset. Derfor kender jeg byen rigtig godt, og alt hvad og omegnen har at byde på. Helsingør er spækket med historie, kultur, handel, og Derfor har jeg naturligvis også en stor kærlighed til byen, og har således ingen planer om at fraflytte, da jeg mener at byen og omegn har lidt af det hele. Mit arbejde består i at formidle boliger, forstå og afdække kundernes behov. Derfor lytter jeg nysgerrigt til hver enkelt kunde, så jeg kan danne mig et stærkt og solidt indtryk af hvert enkelt. Jeg elsker det jeg laver, og glæder mig til at møde kunderne hver eneste dag. ”

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 32628036

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank og Totalkreditpengeinstitutter
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige & Willis Forsikringsservice I/S
  Andre:
 • E-soft

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit
 • Totalkredit samt Nykredit Bank
  Forsikring:
 • Gjensidige & Willis Forsikringsservice I/S
  Annoncering:
 • Samtlige annonceringsmedier
  Andre ydelser:
 • Ørsted Salg & Service A/S

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...