Nybolig Espergærde og Helsingør

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Øster Torv 4
3060 Espergærde
Åbningstider
Mandag:
Tirs - Tors:
Fre - Lør:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Espergærde

Velkommen til Nybolig Espergærde & Helsingør. Vi sælger både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, projektboliger og fritidshuse. Vores engagerede team, som alle bor i lokalområdet, tilbyder boligsalg, uforpligtende vurderinger skuffesalg, køberkartotek, køberrådgivning, ejendomsvurderinger og boligrådgivning i øvrigt.

Som kunde hos os vil du mærke fordele ved, at vi har to butikker i hhv. Helsingør og Espergærde. Det betyder nemlig en større kundebase og dermed større succes for, at vi hurtigt får din handel i hus. Vores forretning har både åbent lørdage og søndage, hvilket giver dig mulighed for at få fremvist boligen, når det passer dig bedst.

 

Om vores hold:

Claus Andersen, Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit:
”Jeg er selv tilflytter til Helsingør og har min daglige gang i lokalområdet. Er faldet for byen med dens nærhed til badestrande, skønne skov- og parkområder, lystbådehavn, Kronborg og ja, en ”rigtig” by med hyggelige caféer og rigt handelsliv. Jeg kunne slet ikke tænke mig at flytte væk igen. Meget stærkere argument kan ikke gives som ejendomsmægler i byen og over for de mange købere, jeg møder i min dagligdag.”

John Iversen, Indehaver, Salg & vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit:
”Jeg er født og opvokset i byen og glæder mig hver dag til at formidle boliger til glade og tilfredse kunder. Jeg har rejst meget, men finder altid roen, glæden og følelsen af at være hjemme, når jeg kommer hjem til Helsingør. Jeg har altid nydt det liv og den kulturelle alsidighed, der findes i byen, de små unikke gader og stræder, de mange cafeer og restauranter, de mange tilbud der findes lige uden for døren i form af skov, strand og kulturelle seværdigheder og jeg nyder hver dag at vise mine børn den verden af uendelige muligheder og tilbud, som man i mine øjne aldrig kan få nok af.” 

Dennis Kolstrup, Salg og vurdering:
”Jeg er 48 år, født og opvokset i Helsingør og kender alle kroge i byen. Bor med min kæreste og er far til 3 teenagepiger. Jeg har stor erfaring med salg og senest som aktiv indehaver af en lokal café i Helsingør. Fritiden bruges meget på golf, hvor jeg bl.a. har været træner i mange år. Ejendomsbranchen har altid haft min interesse, og jeg ser frem til at hjælpe købere og sælgere godt igennem deres køb og salg.” 

Pernille Bach Jensen, Sagskoordinator, Køberrådgiver med tryghedsmærke:
”I mine år i branchen, har jeg arbejdet med både salg, kommisionering og det administrative, hvilket har givet mig en bred viden om hele forløbet fra A-Z. Jeg sørger i dag for alt det administrative arbejde ved før, under og eftersalg samt køberrådgivning. Jeg sætter en stor ære i god kundeservice, og i at hjælpe både sælger og køber godt og trygt videre med et smil på læben.”

Camilla Rasmussen, Sagskoordinator:
”Jeg er født og opvokset I Helsingør og Snekkersten. Jeg elsker at bo i Helsingør og på trods af, at jeg har flyttet rundt, er jeg altid vendt tilbage til Helsingør. Jeg nyder byen, fordi den har lidt af det hele – en dejlig by med masser af mennesker, hvor der er plads til alle.”

Nicolaj Gorski, Marketing manager, Cand.comm, Salg og vurdering:
”Jeg startede i mæglerbranchen i 2011 i København og er efterfølgende blevet cand.comm. i strategisk kommunikation og digitale medier. Jeg brænder for markedsføring og det at være i daglig kontakt med kunder – To ting jeg har fornøjelsen af at kombinere hos Nybolig! Kort om mig, så er jeg opvokset i Humlebæk, har to børn, og har altid været meget aktiv i form af fodbold og CrossFit.”

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 32628036

Læs mere om Nybolig Espergærde og Helsingør

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank og Totalkreditpengeinstitutter
Forsikringsselskab
  • Gjensidige & Willis Forsikringsservice I/S
Andre
  • E-soft
Finansiering
  • Nykredit
  • Totalkredit samt Nykredit Bank
Forsikring
  • Gjensidige & Willis Forsikringsservice I/S
Annoncering
  • Samtlige annonceringsmedier
Andre ydelser
  • Ørsted Salg & Service A/S
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.