Nybolig Tilst - Sabro

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Tilst Skolevej 36C
8381 Tilst
Åbningstider
Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Tilst og Sabro

Vores forretning er placeret centralt i Tilst – lige ud til Tilst Skolevej. Forretningen har dermed en meget synlig placering, og vi tilbyder alle vores kunder at få deres boliger vinduesudstillet. Samtidig kan vi tilbyde vores kunder gratis parkering lige ved forretningen.

Synergi på tværs af vores forretninger

Hos Nybolig Tilst – Sabro står et stærkt team af erfarne og dedikerede ejendomsmæglere og sagsbehandlere klar til at hjælpe dig godt videre – og i mål – med dit boligsalg.

Forretningen drives af indehaver Ulrik Helver Engell Petersen, som privat også har bopæl i Vestbyen, hvilket sikrer et helt unikt lokalkendskab. Ulrik driver derudover forretningen ’Nybolig Aarhus Vest – Åbyhøj – Brabrand’. Dermed dækker vi hele Vestbyen med ét samlet team.

Vi hjælper dig godt videre

For os er ethvert boligsalg en unik oplevelse og skal derfor behandles som sådan. I praksis betyder det, at du som sælger vil opleve en personlig og nær kontakt med vores mæglere, som alle gør en dyd ud af, at sætte sig grundigt ind i din livssituation.

Det er vores erfaring, at det giver det bedste grundlag at rådgive dig ud fra – og at det frem for alt sikrer dig et godt resultat. Når du sælger bolig via os, kan du derfor trygt regne med, at vi tager os tid til at gennemgå hele salgsprocessen med dig.

Hurtigt salg til en god pris

Vi ønsker ikke et boligsalg for enhver pris. Derimod arbejder vi for at forene vore kunders to vigtigste ønsker – nemlig et hurtigt boligsalg og en god pris.

For at sikre os at du får et hurtigt salg, kombinerer vi vores stærke lokalkendskab og et yderst grundigt og realistisk salgsarbejde. Og på baggrund af vores effektive baggrundsarbejde, sørger vores velforberedte ejendomsmæglere for, at du får den bedste pris for din bolig.

En god handel

Vi kender følelsen af en god handel. En god handel omfatter ikke kun kunden, som køber et hus til en god pris – eller sælgeren, som får et hurtigt boligsalg. Hos os er det først en god handel, når både køber og sælger er tilfredse med udfaldet af handlen. Hvorfor nøjes med et hurtigt hussalg, når du også kan få den pris du fortjener?

Vi dækker bredt

Hos Nybolig Tilst - Sabro dækker vi et bredt geografisk område, og vores købere kommer mange steder fra. Det kommer alt sammen dig til gode i forbindelse med salget af din bolig.

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Tilst - Sabro udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i hele landet.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse.

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg.

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om nogle af de mange projektbyggerier, som Nybolig står for salget eller udlejningen af, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen.

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Lad os klare arbejdet for dig

Når først du har valgt at samarbejde med os, kan du herefter trygt overlade resten af arbejdet til os. Vi tager os af alting i relation til dit boligsalg. Du får i den forbindelse også glæde af følgende:

 • Områdets mest sælgende ejendomsmægler i Vestbyen for 10. år i træk i perioden 2013 – 2022 (samlet salg for Nybolig Aarhus Vest – Åbyhøj – Brabrand  og Nybolig Tilst – Sabro)
 • To forretninger – ét salær
 • Altid konkurrencedygtige omkostninger
 • I 2021 kåret til bedste Nybolig-forretning i Danmark til SoMe & digital markedsføring
 • Solgt eller gratis: Du betaler kun for salgsarbejdet og markedsføringen, når og hvis din bolig bliver solgt.
 • Ingen opstartsomkostninger til Nybolig – kun betaling af tilstandsrapport, el-tjek og energimærke
 • Gratis salgsvurdering
 • Stor geografisk dækning af Aarhus med mange samarbejdende Nybolig-forretninger i hele Aarhus og Østjylland
 • Mere end 50 års erfaring

Det starter her

Vi glæder os til at fortælle dig om dine muligheder hos os. Du er velkommen til at kigge forbi os i forretningen på Tilst Skolevej 36 eller ringe til os på tlf. 8943 4545, hvor vi gerne tager en uforpligtende snak om dit kommende salg af bolig.

Hos Nybolig Tilst – Sabro er hverken mægler eller markedet gået i stå. Derfor er vi altid interesseret i nye boliger, vi kan hjælpe med at sætte til salg. 

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43871773

Læs mere om Nybolig Tilst - Sabro

Pengeinstitut
 • Nykredit Bank
 • Arbejdernes Landsbank
 • Djurslands Bank
Forsikringsselskab
 • Codan
 • Dansk Boligforsikring
Andre
 • Strømlinet
 • Decento
 • CCT
Finansiering
 • Ja -Arbejdernes Lands Bank
Forsikring
 • Ja
Andre ydelser
 • Ja - Strømlinet
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.