Nybolig Aarhus V - Åbyhøj - Brabrand

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Silkeborgvej 244
8230 Åbyhøj
Åbningstider
Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:

Din lokale ejendomsmægler i Aarhus V - Åbyhøj - Brabrand


Synergi på tværs af vores forretninger

Hos Nybolig Aarhus Vest – Åbyhøj – Brabrand står et stærkt team af erfarne og dedikerede ejendomsmæglere og sagsbehandlere klar til at hjælpe dig godt videre – og i mål – med dit boligsalg.

Forretningen drives af indehaver Ulrik Helver Engell Petersen, som privat også har bopæl i Vestbyen, hvilket sikrer et helt unikt lokalkendskab. Ulrik driver derudover forretningen Nybolig Tilst – Sabro. Dermed dækker vi hele Vestbyen med ét samlet team.

Vi hjælper dig godt videre

For os er ethvert boligsalg en unik oplevelse og skal derfor behandles som sådan. I praksis betyder det, at du som sælger vil opleve en personlig og nær kontakt med vores mæglere, som alle gør en dyd ud af, at sætte sig grundigt ind i din livssituation.

Det er vores erfaring, at det giver det bedste grundlag at rådgive dig ud fra – og at det frem for alt sikrer dig et godt resultat. Når du sælger bolig via os, kan du derfor trygt regne med, at vi tager os tid til at gennemgå hele salgsprocessen med dig.

Hurtigt salg til en god pris

Vi ønsker ikke et boligsalg for enhver pris. Derimod arbejder vi for at forene vore kunders to vigtigste ønsker – nemlig et hurtigt boligsalg og en god pris.

For at sikre os at du får et hurtigt salg, kombinerer vi vores stærke lokalkendskab og et yderst grundigt og realistisk salgsarbejde. Og på baggrund af vores effektive baggrundsarbejde, sørger vores velforberedte ejendomsmæglere for, at du får den bedste pris for din bolig.

En god handel

Vi kender følelsen af en god handel. En god handel omfatter ikke kun kunden, som køber et hus til en god pris – eller sælgeren, som får et hurtigt boligsalg. Hos os er det først en god handel, når både køber og sælger er tilfredse med udfaldet af handlen. Hvorfor nøjes med et hurtigt hussalg, når du også kan få den pris du fortjener?

Vi dækker bredt

Hos Nybolig Aarhus Vest – Åbyhøj – Brabrand dækker vi et bredt geografisk område, og vores købere kommer mange steder fra. Det kommer alt sammen dig til gode i forbindelse med salget af din bolig.

Lad os klare arbejdet for dig

Når først du har valgt at samarbejde med os, kan du herefter trygt overlade resten af arbejdet til os. Vi tager os af alting i relation til dit boligsalg. Du får i den forbindelse også glæde af følgende:

  • Områdets mest sælgende ejendomsmægler i Vestbyen for 10. år i træk i perioden 2013 – 2022 (samlet salg for Nybolig Aarhus Vest – Åbyhøj – Brabrand  og Nybolig Tilst – Sabro)
  • To forretninger – ét salær
  • Altid konkurrencedygtige omkostninger
  • I 2021 kåret til bedste Nybolig-forretning i Danmark til SoMe & digital markedsføring
  • Solgt eller gratis: Du betaler kun for salgsarbejdet og markedsføringen, når og hvis din bolig bliver solgt.
  • Ingen opstartsomkostninger til Nybolig – kun betaling af tilstandsrapport, el-tjek og energimærke
  • Gratis salgsvurdering
  • Stor geografisk dækning af Aarhus med mange samarbejdende Nybolig-forretninger i hele Aarhus og Østjylland
  • Mere end 50 års erfaring

Det starter her

Vi glæder os til at fortælle dig om dine muligheder hos os. Du er velkommen til at kigge forbi os i forretningen på Silkeborgvej 244 eller ringe til os på tlf. 8943 4444, hvor vi gerne tager en uforpligtende snak om dit kommende salg af bolig.

Hos Nybolig Aarhus Vest – Åbyhøj – Brabrand er hverken mægler eller markedet gået i stå. Derfor er vi altid interesseret i nye boliger, vi kan hjælpe med at sætte til salg. 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43871773

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.