Nybolig Viborg

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Toldboden 1, 6. sal
8800 Viborg
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Viborg

Velkommen til Nybolig Viborg – Viborg Kommunes mest sælgende ejendomsmægler.

Som kunde i forretningen møder du et hold ejendomsmæglere, sagskoordinatorer og trainees med stærk lokal fundering, der alle arbejder målrettet og dedikeret for at sikre dig den bedste bolighandel.

I forretningen har vi en samlet vision om at repræsentere vores kunder og deres hjem med en individuel tilgang, da ikke to boligsalg er ens. Det tror vi på giver dig det bedste udgangspunkt, når du skal sælge din bolig. Vi har butikker i Viborg, Tjele og Stoholm, og alle tre butikker har et tæt samarbejde, hvilket giver din bolig den bedste eksponering.

Få hjælp til dit boligsalg i Viborg

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til Viborg er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Lokalkendskab har vi masser af, og hos Nybolig Viborg er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig. Vi tilbyder også en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Når du vælger os som din betroede partner, laver vi en personlig handlingsplan til dig og tildeler dig en personlig ejendomsmægler gennem hele dit boligsalg. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Vi tilbyder også køberrådgivning

Er du i fuld gang med jagten efter en ny bolig, kan vi også være dig behjælpelig med køberrådgivning. Hos Nybolig Viborg har vi uddannede køberrådgivere, som er certificeret med Dansk Ejendomsmæglerforenings Tryghedsmærke. Det er din garanti for god og grundig køberrådgivning. Med køberrådgivning kan du få hjælp til at komme trygt og sikkert igennem købsprocessen, hvis du står overfor at skulle købe ny bolig.

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Viborg udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i Viborg og omegn.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse. 

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig 

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg. 

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for køb og leje af en projektbolig i Viborg og omegn, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen. 

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Indehaverne Anders Varming og Mette Fyllgraf driver sammen Nybolig Viborg, Nybolig Tjele og Nybolig Stoholm.

Vi glæder os til at realisere dine boligdrømme!

Venlig hilsen
Nybolig Viborg 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43366793

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.