Nybolig Tjele

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Østergade 1, Ørum
8830 Tjele
Åbningstider
Mandag:
Onsdag:
Fredag:

Din lokale ejendomsmægler i Tjele


Velkommen til Nybolig Tjele!

Vi er din lokale Nybolig-mægler, og vi bakker op om lokalsamfundet i Tjele.

Som kunde i forretningen møder du et hold af ejendomsmæglere, sagskoordinatorer og trainees med stærk lokal fundering, der alle arbejder målrettet og dedikeret for at sikre dig den bedste bolighandel. Vi har butikker i Viborg, Tjele og Stoholm, og alle tre butikker har et tæt samarbejde, hvilket giver din bolig den bedste eksponering. 

I forretningen har vi en samlet vision om at repræsentere vores kunder og deres hjem med en individuel tilgang, da ikke to boligsalg er ens. Det tror vi på giver dig det bedste udgangspunkt, når du skal sælge din bolig.

Få hjælp til dit boligsalg i Tjele

Vi er en seriøs og effektiv ejendomsmæglerforretning med et godt kendskab til lokalområdet. Det er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste oplevelse, og kompetent rådgivning fra start til slut er en selvfølge.

Når du vælger os som din betroede partner, laver vi en personlig handlingsplan til dig og tildeler dig en personlig ejendomsmægler gennem hele dit boligsalg. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Vi er klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Vi tilbyder også køberrådgivning

Er du i fuld gang med jagten efter en ny bolig, kan vi også være dig behjælpelig med køberrådgivning. Hos Nybolig Tjele har vi uddannede køberrådgivere, som er certificeret med Dansk Ejendomsmæglerforenings Tryghedsmærke. Det er din garanti for god og grundig køberrådgivning. Med køberrådgivning kan du få hjælp til at komme trygt og sikkert igennem købsprocessen, hvis du står overfor at skulle købe ny bolig.

Indehaverne Anders Varming og Mette Fyllgraf driver sammen Nybolig Viborg, Nybolig Tjele og Nybolig Stoholm.

Vi glæder os til at realisere dine boligdrømme!

Venlig hilsen
Nybolig Tjele

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43366793

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.