Nybolig Køge
Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Torvebyen 15
4600 Køge
Åbningstider
Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Skovbrynet 21, 4671 Strøby

  Vi har været så glade for forløbet med salget af vores sommerhus, så professionelt, hurtigt, hjælpsom, og god sparring. Super hurtig respons, med opfølgning, og tilbagemeldinger. Vi vil varmt anbefale Nybolig Køge, og 1000 tak til Jane for hendes kæmpe arrangement, som virkelige brænder for jobbet. Virkelig professionelt team. 
  Lene og Palle Henriksen

  Sælger af Skovbrynet 21, 4671 Strøby
 • Det siger vores kunder:
  Køberrådgivning

  Stor ros! Giv det videre! 

  Jeg havde den fornøjelse at havde Jane Daugaard på min sag som køberådgiver m.m. 

  Alt gik efter planen og vi kom godt igennem det hele. Vi var meget trygge ved at have Jane på vores side! Alt gennemgået til perfektion!

  5/5 stjerner herfra!

  Køberrådgivning

Din lokale ejendomsmægler i Køge

Dedikeret og fagligt stærkt mæglerteam i Køge

Vi står klar til at gøre din boligdrøm til virkelighed. Uanset om du skal sælge eller købe, vil vi med vores passion, grundighed og ærlighed hjælpe dig med at få dine boligønsker opfyldt.

Da salget af din bolig ikke kun handler om mursten og kvadratmeter, placerer vi ikke din bolig i et skema. Hos os får du en personlig og professionel salgsvurdering, som er baseret på din boligs unikke kvaliteter og dine ønsker. Ikke to hjem er ens, og derfor fortjener alle en individuel behandling, fordi vi kender Køge og de omkring liggende byer og ved, hvordan vi kan sælge din bolig.

Vi ved, hvor meget det betyder at lytte og forstå hver enkelt kundes behov. Med indsigt i dine behov kan vi hjælpe med at få dine boligdrømme realiseret. Vi tror på, at grundlaget for en tryg bolighandel er fagligt kompetente, nærværende og dedikerede ejendomsmæglere.


 


Vi elsker vores arbejde og det kan kunderne mærke

Kunderne forventer, at vi er dygtige til vores job, og at vi lægger energi i hver enkelt opgave. Det kan vi love, at vi lever op til. Hver eneste dag gør vi den ekstra indsats, som får telefonerne til at ringe og boligerne til at blive solgt. Oveni sørger vi for, at vi som team har det godt sammen. For jo bedre samarbejde, jo større arbejdsglæde. Og det smitter af på både resultater og kundernes tilfredshed.

Salgsvurdering af din bolig

I vores team er vi altid parat til at give dig en uforpligtende salgsvurdering af din bolig, uanset om det drejer sig om din villa, rækkehus, ejerlejlighed, sommerhus, helårsgrund eller fritidsgrund.

Vores team vil fortælle dig om tendenserne på det lokale boligmarked, så du får en ide om, hvad der rører sig lige netop nu. Samtidig lægger vi stor vægt, at vi har et højt kvalitets- og informationsniveau.

Mere mægler for pengene

Hos Nybolig Køge kombinerer vi de klassiske mæglerdyder med kompetencer som stærk faglighed, professionalisme, stort lokalkendskab og avanceret digital teknologi.

Med app’en BoligVærdi og Nyboligs intelligente online-annoncering SmartSalg, har Nybolig nogle af de mest moderne digitale værktøjer på boligmarkedet. Det giver dig og din bolig et forspring på boligmarkedet.

Kort sagt: Hos Nybolig Køge får du den bedste kombination af mægler og digitale løsninger. Det sikrer, at du får meget mere mægler for pengene end nogensinde før.

Stor ekspertise i fremvisninger

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i Køge og omegn, er det en rigtig god ide at starte din boligjagt hos Nybolig Køge. Vi har indgående kendskab til det lokale boligmarked, og vi kan hurtigt give dig et overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og økonomi. Du er naturligvis også meget velkommen til at blive skrevet op i vores køberkartotek.

Vi kan også tilbyde dig professionel KøberRådgivning, som kan omfatte hjælp før, under og efter dit boligkøb med det hele, så du ikke behøver gå flere steder hen.

Vi har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, som sikrer, at du trygt kan lægge dit boligkøb i vores hænder. Vi bærer ansvaret hele vejen, og vi tager dit køb alvorligt. 

Din boligdrøm begynder her - valget af ejendomsmægler er en tillidssag - kontakt os allerede i dag og vurdér selv!

Venlig hilsen

Jane Daugaard Lind

Indehaver - Ejendomsmægler MDE & Valuar

Jesper Persson

Indehaver - Salgschef 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 38819593

Læs mere om Nybolig Køge

Realkreditinstitut
 • Totalkredit & Nykredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank
 • Spar Nord
 • Sparkassen Sjælland
 • Sydbank
 • Arbejdernes Landsbank m.fl.
Forsikringsselskab
 • Codan
 • Gjensidige
Andre
 • Strømlinet A/S
 • Ørsted Salg & Service A/S
Finansiering
 • Totalkredit & Nykredit
Forsikring
 • Codan
 • Gjensidige
 • Dansk Boligforsikring
Andre ydelser
 • Strømlinet A/S
 • Ørsted Salg & Service A/S
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.