Side 1 af 9

Huse til salg – Køge

Køge er med sine 37.040 indbyggere (2018) Danmarks 18. største byområde på Østsjælland. Byen ligger i Køge Kommune i bunden af Køge Bugt ved udmundingen af Køge Å i det østlige farvand.
Køge er en ældre købstad, der havde sin oprindelse tilbage i middelalderen i 1100-tallet. Byen er præget af dens lange historie, hvilket kan opleves i midtbyen, hvor der stadig er en række gamle byhuse fra 1550 og 1634 samt ældre borgerhuse, der ligger side om side med de historiske byhuse. I Køge kan du derfor opleve en historisk by med masser af charme, spændende attraktioner og oplevelsesværdige seværdigheder.
Er du ude efter et hus til salg i Køge? Vi giver dig en samlet oversigt over alle vores huse til salg i den østsjællandske by, så du altid har et konstant overblik over boligsituationen i Køge. Hos Nybolig kan du derfor få dine boligdrømme realiseret med den rette bolig i Køge tilpasset dine ønsker og boligbehov.

Hus eller rækkehus – Køge har masser af muligheder

Køge byder på en lang historie, der strækker sig tilbage til 1100-tallet. Byen blev dog først anerkendt som en købstad i 1288. Den mindst hundrede år gamle landsby fik først bynavnet Gammel Køge, mens den som købstad hed Ny Køge i en længere periode. Først senere blev Køge til en selvstændig by under styre af kongen. Køge har således gennemlevet en del i tidernes udvikling, heriblandt renæssancen, den tidlige industrialisering, mellem- og efterkrigstiden og meget andet. I 2007 blev Køge Kommune dannet ved Strukturreformen, som slog Skovbo Kommune sammen med det, der før hed Køge Kommune, som Køge by i dag er en del af.

Køge er en by fuld af muligheder. Her finder du en kombination af både kultur, smuk natur og lang historie, der byder på oplevelser af mange slags. Det er en gammel middelalderby, der indbyder til både indendørsoplevelser, hvor du kan studere gammel kunst og historie, eller udendørsoplevelser, hvor du kan nyde den friske natur og byens mange arkitekturer og lokale attraktioner.
Køge er en af de byer i Danmark, der har flest velbevarede bindingsværkshuse fra renæssancen i byens midte, heriblandt Danmarks ældst daterede bindingsværkshus fra 1527 og Danmarks ældst fungerende Århus fra 1552.  Når du spadserer en tur gennem byens gågader i Køge midtby, kan du opleve de gamle smukke huse, der fortæller om byens lange historie samt om en driftig, moderne by, der har et levende kultur- og handelsliv, hvor du også kan shoppe, hvis lysten trænger på. Køge Torv er blandt andet Danmarks største provinstorv, hvor du kan gå en tur og nyde den stemningsfulde atmosfære, der prydes af de gamle huse.

Køge fungerer desuden som et trafikalt knudepunkt, da Sydmotorvejen og Vestmotorvejen mødes ved byen, hvor de flettes sammen til Køge Bugt Motorvejen, der har sin videre gang mod København. Hvis du har et job i en af de omkringliggende byer og vælger at flytte i et hus i Køge, er der derfor mange gode muligheder for at pendle frem og tilbage. Der er desuden også gode bus- og togforbindelser fra Køge Station, der er endestationen for en S-togstrækning, som blandt andet går mod Lille Syd mellem Næstved og Roskilde.

Huse til salg i Køge – Find dit drømmehus hos Nybolig

Hos Nybolig kan vi hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme allerede i dag. Vi hjælper dig med at finde det rette hus for dig blandt mængden af alle vores huse til salg i Køge. Vi rådgiver desuden om dine lånemuligheder, så du kan finde det hus, der passer til både dine ønsker, boligbehov og økonomiske situation. Så har du altid det bedste udgangspunkt for at finde dit drømmehus i Køge.

Hvis du har en drøm om at flytte i et hus i Køge, så kontakt din nærmeste Nybolig i dag. Vi giver dig de bedste forudsætninger for at finde dit drømmehus i Køge.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.