Adresse

Nygade 5
4220 Korsør

Åbningstider

Man - Fre:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 5835 0188

Din lokale ejendomsmægler i Korsør

Godt lokalkendskab skaber resultater
Lokalkendskabet er en vigtig del, når man skal vælge den rette mægler til at sælge sin bolig - og lokalkendskab får man kun ved at være en del af bybilledet og følge med i udviklingen i nærområdet. Alt dette kan Nybolig Korsør tilbyde dig både som køber og sælger. Vi er et lokalt team, der alle er født og opvokset i Korsør, så vi har hver dag "fingeren på pulsen" omkring markedsniveauet, og hvad der rør sig i byen og oplandet.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Vi vil gerne huskes for En ordentlig handel
Hos Nybolig Korsør arbejder vi effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder, hvad enten du er køber eller sælger. Det skaber resultater. Vi har som byens største mæglerforretningen også byens skarpeste vurdering!. Hvad betyder det? Det vil sige at vi er den mægler i byen der får tættest på udbudsprisen for de ejendomme vi sælger. Det kalder vi en realistisk og ikke mindst seriøs salgsvurdering.

Vil du vide, hvad din bolig er værd?
Vi er altid klar til at give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan handles for. Vi udarbejder en helt personlig handlingsplan for salget af din bolig, så får du et godt overblik over salgsforløbet. Det kalder vi sikkerhed og tryghed.

Kigger du efter ny bolig?
Har vi ikke den bolig du søger, kan du blive skrevet op i vores Køberkartotek, så sørger vi for, at du får tilsendt alle relevante nyheder via mail eller med posten. Vælger du vores gratis Forhåndsgodkendelse, får du samtidig et godt overblik over dit kommende boligkøb.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål, eller vil du vide, hvorfor vi kan tilbyde dig mere end nogen anden ejendomsmægler i Danmark, så er vi klar til en uforpligtende snak alle ugens 7 dage. Du er altid velkommen.

"Mægleren hoppede næsten på tungen for os"
Det er altid rart at få et skulderklap, når man har gjort det godt, og vores kunders meninger taler for sig selv. Vores kundeanalyser viser, at hele 91% er "tilfredse" eller "meget tilfredse" med at have solgt gennem os.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 34170169

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totaltkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank
 • Sydbank & Sparekassen Sjælland
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige forsikring

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit
 • Totaltkredit
 • Nykredit Bank
 • Sydbank & Sparekassen Sjælland
  Forsikring:
 • Gjensidige forsikring
  Annoncering:
 • Korsørposten
 • Søndagsavisen
 • Ugenyt
 • Berlinske Tidende & Børsen

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...