Nybolig Korsør
Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Nygade 5
4220 Korsør
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:
 • Dette siger vores kunder:
  Sælger af Violvej 13, 4220 Korsør

  Nybolig Korsør er KLART en kæmpe anbefaling til salg af hus! Meget imødekommende fra start til slut – man kan mærke fra start af, at de er nærværende og virkelig går ind for at hjælpe og gøre oplevelsen for kunden god. De vil ikke bare sælge hus – de går ind i det med hjertet for bedste mulige oplevelse. Vi har hele vejen været trygge ved dem og de har været virkelig gode til at orientere os hele vejen igennem salget! Endnu engang 1000 tak for hjælpen.

  Sælger af Violvej 13, 4220 Korsør
 • Dette siger vores kunder:
  Sælger af Skovåsen 209, 4220 Korsør

  Vores oplevelse med Nybolig Korsør har været helt igennem exceptionel. Hurtig besvarelse af alle spørgsmål i hele processen. God forståelse for os som både køber og sælger samtidig hos Nybolig. De leverede langt over alle forventninger. Både ift. materiel, marketing osv. men også helt over forventning ift. kundeservice. Vi kan helt klart kun anbefale Nybolig Korsør. Har allerede snakket godt om jer til 2. Vi kommer tilbage når engang skal købe sommerhus og/eller sælge igen.

  Sælger af Skovåsen 209, 4220 Korsør
 • Dette siger vores kunder:
  Sælger af Brovej 12, 4220 Korsør

  Vi kan varmt anbefale Nybolig Korsør. De har været professionelle, gode og søde fra start til slut. Vi er blevet informeret undervejs, og vi har været yderst tilfreds med deres samarbejde.
  Processen er gået hurtigt og smertefrit med det gode hold ved vores side. Tusind tak for hjælpen

  Sælger af Brovej 12, 4220 Korsør
 • Dette siger vores kunder:
  Sælger af Jens Baggesensgade 35 II, 4220 Korsør

  Jeg vil gerne på denne måde udtrykke min store tilfredshed med Nybolig Korsør. Nybolig Korsør forudsagde på første møde, hvad boligen måtte koste. Det holdt stik, indenfor et par tusinde kroner. Imponerende. Inden for 1 uge var første fremvisning. De gjorde det så godt, at lejligheden blev solgt ved den første fremvisning. Til prisen. Papirarbejdet gjorde de til UG. De havde ovenikøbet altid tid til at forklare mig, hvad jeg skulle gøre. Når jeg f.eks ikke kunne finde ud af underskrive ”digitalt”. På en skala fra 1 til 10 (10 bedst) ubetinget 10.

  Sælger af Jens Baggesensgade 35 II, 4220 Korsør

Din lokale ejendomsmægler i Korsør

Godt lokalkendskab skaber resultater
Lokalkendskabet er en vigtig del, når man skal vælge den rette mægler til at sælge sin bolig - og lokalkendskab får man kun ved at være en del af bybilledet og følge med i udviklingen i nærområdet. Alt dette kan Nybolig Korsør tilbyde dig både som køber og sælger. Vi er et lokalt team, der alle er født og opvokset i Korsør, så vi har hver dag "fingeren på pulsen" omkring markedsniveauet, og hvad der rør sig i byen og oplandet.

Vi vil gerne huskes for En ordentlig handel
Hos Nybolig Korsør arbejder vi effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder, hvad enten du er køber eller sælger. Det skaber resultater. Vi har som byens største mæglerforretningen også byens skarpeste vurdering!. Hvad betyder det? Det vil sige at vi er den mægler i byen der får tættest på udbudsprisen for de ejendomme vi sælger. Det kalder vi en realistisk og ikke mindst seriøs salgsvurdering.

Vil du vide, hvad din bolig er værd?
Vi er altid klar til at give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan handles for. Vi udarbejder en helt personlig handlingsplan for salget af din bolig, så får du et godt overblik over salgsforløbet. Det kalder vi sikkerhed og tryghed.

Kigger du efter ny bolig?
Har vi ikke den bolig du søger, kan du blive skrevet op i vores Køberkartotek, så sørger vi for, at du får tilsendt alle relevante nyheder via mail eller med posten. Vælger du vores gratis Forhåndsgodkendelse, får du samtidig et godt overblik over dit kommende boligkøb.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål, eller vil du vide, hvorfor vi kan tilbyde dig mere end nogen anden ejendomsmægler i Danmark, så er vi klar til en uforpligtende snak alle ugens 7 dage. Du er altid velkommen.

"Mægleren hoppede næsten på tungen for os"
Det er altid rart at få et skulderklap, når man har gjort det godt, og vores kunders meninger taler for sig selv. Vores kundeanalyser viser, at hele 91% er "tilfredse" eller "meget tilfredse" med at have solgt gennem os.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 34170169

Til alle tider. Til alle hjem.

 • Kontakt os, så hjælper vi dig godt videre til dit næste hjem.

Læs mere om Nybolig Korsør

Realkreditinstitut
 • Nykredit og Totaltkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank
 • Sydbank
 • Spar Nord Bank
 • Arbejdernes Landsbank og Sparekassen Sjælland
Forsikringsselskab
 • Codan forsikring og Dansk boligforsikring
Finansiering
 • Nykredit og Totaltkredit
Forsikring
 • Codan forsikring
 • Dansk boligforsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.