Nybolig Skælskør

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Algade 39
4230 Skælskør
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:
  • Det siger udvalgte kunder:
    Sælger af Æblevej 10, Skælskør
    Stor tak til Nybolig for et hurtigt og trygt salgsforløb. Solgt ved 1. fremvisning, så vi kan kun være godt tilfredse. Mads og Jonas har gennem hele handlen været meget tydelige, hjælpsomme og tilgængelige når vi har haft spørgsmål og lignende. 
    Sælger af Æblevej 10, Skælskør

Din dynamiske ejendomsmægler i Skælskør

I vores butik i Skælskør vil du møde et dynamisk, energisk og ungt hold, som alle brænder for det vi laver. Gennem flere års erfaring, arbejdsmæssigt som personligt, har vi et bredt kendskab til Skælskør og omegn. Vores medarbejdere er veluddannede og det garanterer dig en tryg og ordentlig handel.

Overvejer du at sælge?

Hvis du vælger os som ejendomsmægler, kan vi garantere dig, at vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at finde en kunde til din ejendom. Til at hjælpe os, har vi en bred vifte af online markedsføringsredskaber, som kan bruges, når din skræddersyede salgsplan skal laves. En salgsvurdering hos os er altid gratis og helt uforpligtende.

Er du boligsøgende?

Er du på udkig efter et nyt hjem? Vi står klar til at hjælpe dig. Vi samarbejder med fire Nybolig butikker på Sjælland, som sikrer dig, at vi kommer bredt omkring. Har vi ikke lige det, du søger, kan du blive skrevet op i vores landsdækkende køberkartotek, som sikrer, at du bliver kontaktet hver gang, der sættes en bolig til salg, som passer til lige netop dine søgekriterier. Finder du din drømmebolig hos en anden mægler, tilbyder vi ligeså Køberrådgivning, hvor vi gennemgår alle handlens dokumenter med dig og sikrer, at alt går som det skal.

Vi holder hvad vi lover

Som kunde hos os, kan vi forsikre dig om, at vi overholder alle vores aftaler som du laver med os. Vi følger altid op på vores kunder, og graver dybt for at finde en køber, der passer til netop din ejendom. Ligesom vi vil gå langt for at finde lige netop din drømmebolig.

Vil du vide mere

Vi er klar til en uforpligtende snak alle ugens syv dage. Du er altid velkommen.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 32347851

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.