Nybolig Fanø

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Hovedgaden 54
6720 Fanø
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler på Fanø

Når du står foran et salg af din bolig, skal det føles rigtigt – både på bundlinjen og i maven. Derfor lægger vi hos Nybolig Fanø vægt på at hjælpe dig trygt og bekvemt gennem hele salgsprocessen fra start til slut, så du som sælger slipper for unødvendige bekymringer.

Forretningen ledes i dag af den kvindelige indehavertrio Kristin Martinsen, Tina Kristiansen og Tina Wohlert, som alle har et bredt kendskab til boligmarkedet på Fanø. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig trygt og professionelt videre på boligmarkedet.  

Fokus på helårshuse og sommerhuse

Igennem årene har vi oparbejdet stor erfaring med at sælge boliger, og vi er i dag markedsførende i såvel salg af helårs- og sommerhuse på Fanø. Forretningen er centralt placeret i Nordby tæt ved færgelejet, og kontoret er velindrettet med såvel inden- og udendørsudstilling af aktuelle boligemner.

Vores mange års erfaring med bolighandel betyder, at du trygt kan lægge salgsarbejdet i vores hænder. Vi sørger for alt fra indhentning af relevante dokumenter og professionel fotografering af boligen til fremvisning og forhandling med køber. Vi kan naturligvis også være behjælpelige med skøde og refusionsopgørelse, og vi tilbyder desuden køberrådgivning, hvis du som køber ønsker hjælp til at komme trygt i mål med handlen.

Hos Nybolig Fanø har vi stort lokalkendskab kombineret med højt fagligt niveau. Vi sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau, så både sælger og køber sikres en ordentlig handel. Vi tilbyder også køberrådgivning samt udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse mv. 

Køberkartotek med mange købere 

I kraft af at være en del af ejendomsmæglerkæden Nybolig med over 220 forretninger i Danmark har vi adgang til et landsdækkende, effektivt og særdeles populært køberkartotek med mange interesserede købere. Vi er bl.a. Premium Bruger på Boliga.dk, som eneste mægler på Fanø og så er vi meget stærke med vores digitale markedsføring. Så tøv ikke med at kontakt os, hvis du vil høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig godt i mål med din handel.

Derudover har vi flere markante udstillinger omkring på øen og kontoret har åbent alle ugens dage. Vi vil glæde os til at tage imod dig – uanset om du blot ønsker en uforpligtende boligsnak, skal handle nu og her, eller ønsker at planlægge et snarligst boligsalg. Vi byder på god kaffe og masser af lyst til at sikre dig en god handel.

Vi glæder os til at realisere dine boligdrømme.

Med venlig hilsen
Nybolig Fanø

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43351575

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.