Adresse

Storegade 29-33
6100 Haderslev

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 7452 1021

Din lokale ejendomsmægler i Haderslev

Vi er teamet bag Nybolig i Haderslev. Vores salgsstyrke består af Torben Strøm og Christian Johansen samt Sabina Horshauge som kontor ansvarlig ejendomsmægler.  På vores kontor har vi Dorthe ansat til at varetage det administrative og markedsføringsmæssige arbejde med alle boliger, sommerhuse og mindre landbrug-/lystejendomme, mens Jens varetager det administrative arbejde på projektsalg og byggegrunde.  I bogholderiet er Birgitte ansvarlig. 

Teamet bag Nybolig Haderslev har mere end 50 års samlet erfaring på ejendomsmarkedet, og vi står klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, finde din nye bolig, om her så end er tale om en ny villa, en andelsbolig, ejerlejlighed, nybyg eller et projekt. Finder du en ejendom hos en anden ejendomsmægler, kan vi være dig behjælpelig med Køberrådgivning, da både Torben og Sabina er uddannet og certificeret med et tryghedsmærke. Finder du selv en køber til din ejendom, kan vi hjælpe dig med at udarbejde papirerne, herunder købsaftale, skøde, berigtigelse mv.

Mulighederne er mange og vi ser frem til at høre mere om din bolig samt dine ønsker for et godt bolig salg.

ALLE TIDER – TIL ALLE HJEM

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Få hjælp til at sælge din bolig i Haderslev
En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til Haderslev er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Nybolig i Haderslev er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig i Haderslev kan sælges for. Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Overvejer du at købe bolig i Haderslev ?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i Haderslev, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig i Haderslev.

Vi har et indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Leder du efter en villa, lejlighed, andelsbolig, lystejendom, sommerhus eller byggegrund i 6100 Haderslev, står vi klar til med en personlig rådgivning og hjælp, der trygt og sikkert hjælper dig gennem alle bolighandlens faser.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 18655837

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank og nogle pengeinstitutter tilsluttet Totalkredit
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Forsikring A/S og Gjensidige
  Andre:
 • Haderslev Ugeavis
 • Jyske Vestkysten og Hangaard Fotografi

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank og nogle pengeinstitutter tilsluttet Totalkredit
  Forsikring:
 • Nykredit Forsikring A/S og Gjensidige
  Annoncering:
 • Haderslev Ugeavis og Jyske Vestkysten
  Andre ydelser:
 • Hangaard Fotografi
 • NRGI Elsalg
 • Ørsted Salg & Service A/S og Strømlinet

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...