Nybolig Haderslev

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Storegade 29-33
6100 Haderslev
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 • Dette siger vores kunder:
  Sælger af Allegade 10, 6100 Haderslev
  Fantastisk engageret, seriøs og professionel,- kan kun give Nybolig Haslev vores varmeste anbefalinger.
  Sælger af Allegade 10, 6100 Haderslev

Din lokale ejendomsmægler i Haderslev

Vi er teamet bag Nybolig i Haderslev. Vores salgsstyrke består af Torben Strøm og Christian Johansen samt Sabina Horshauge som kontor ansvarlig ejendomsmægler. På vores kontor har vi Nille ansat til at varetage det administrative og markedsføringsmæssige arbejde med alle boliger, sommerhuse og mindre landbrug-/lystejendomme. I bogholderiet er Birgitte ansvarlig.

Teamet bag Nybolig Haderslev har mere end 50 års samlet erfaring på ejendomsmarkedet, og vi står klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, finde din nye bolig, om her så end er tale om en ny villa, en andelsbolig, ejerlejlighed, nybyg eller et projekt. Finder du en ejendom hos en anden ejendomsmægler, kan vi være dig behjælpelig med Køberrådgivning, da både Torben og Sabina er uddannet og certificeret med et tryghedsmærke. Finder du selv en køber til din ejendom, kan vi hjælpe dig med at udarbejde papirerne, herunder købsaftale, skøde, berigtigelse mv.

Mulighederne er mange og vi ser frem til at høre mere om din bolig samt dine ønsker for et godt bolig salg.

ALLE TIDER – TIL ALLE HJEM
Få hjælp til at sælge din bolig i Haderslev
En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til Haderslev er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Nybolig i Haderslev er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig i Haderslev kan sælges for. Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Overvejer du at købe bolig i Haderslev ?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i Haderslev, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig i Haderslev.

Vi har et indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Leder du efter en villa, lejlighed, andelsbolig, lystejendom, sommerhus eller byggegrund i 6100 Haderslev, står vi klar til med en personlig rådgivning og hjælp, der trygt og sikkert hjælper dig gennem alle bolighandlens faser.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 18655837

Læs mere om Nybolig Haderslev

Realkreditinstitut
 • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank og nogle pengeinstitutter tilsluttet Totalkredit
Forsikringsselskab
 • Codan og Gjensidige
Andre
 • Haderslev Ugeavis
 • Jyske Vestkysten og Pro-plan
Finansiering
 • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank og nogle pengeinstitutter tilsluttet Totalkredit
Forsikring
 • Codan og Gjensidige
Annoncering
 • Haderslev Ugeavis og Jyske Vestkysten
Andre ydelser
 • SEAS-NVE Energi A/S
 • Davidsen Tømmerhandel på Bygnaf 8 i Haderslev
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.