Nybolig Haderslev

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Gravene 7
6100 Haderslev
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Haderslev

Vi byder dig velkommen hos Nybolig Haderslev. Vores team står klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig – eller yde rådgivning i forbindelse med købet af din nye bolig. Vores fornemmeste opgave er at lede dig trygt igennem alle bolighandlens faser og opnå bedst mulige resultat. 

Vores team består af 7 ildsjæle som alle værner om byen og har bredt lokalt kendskab til Haderslev. 

Vi varetager selv alle opgaver i forbindelse med en ejendomshandel - lige fra vurdering til underskrift på købsaftale og skøde samt udlevering af nøglen i forbindelse med ejerskifte. Dette letter din bekymring i et boligsalg, da hele teamet er klædt på til opgaven. Vi gør en dyd ud af, at alle i teamet er informeret og har et stort kendskab til de emner, vi har på hylderne. Derfor praktiserer vi mæglerrunder, hvor alle butikkens mæglere kommer ud og ser boligen. Sådan føler vi, at vi er bedst klædt på til at sælge DIN ejendom. 

Få hjælp til at sælge din bolig i Haderslev

En professionel og engageret ejendomsmægler med kendskab til Haderslev er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Nybolig i Haderslev står vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig i Haderslev kan sælges for. Sammen får vi lavet en handlingsplan, der passer til dig og din bolig samt skaber et godt overblik over hele salgsforløbet. 

Overvejer du at købe bolig i Haderslev?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i Haderslev, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Haderslev.

Vi har et indgående kendskab til det lokale boligmarked og byens mange kvaliteter. Derfor kan vi hurtigt give dig et overblik over de boliger, der passer bedst til dine ønsker og økonomi. 

Finder du en ejendom hos en anden ejendomsmægler, kan vi være dig behjælpelig med køberrådgivning, da vi er uddannet og certificeret med Dansk Ejendomsmæglerforenings Tryghedsmærke. Finder du selv en køber til din ejendom, kan vi hjælpe dig med at udarbejde papirerne. 

Mulighederne er mange, og vi ser frem til at høre mere om din bolig samt dine ønsker for et godt boligsalg

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Nybolig Haderslev.

Til alle tider. Til alle hjem. 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43193147

Læs mere om Nybolig Haderslev

Pengeinstitut
  • Nykredit
  • Totalkredit
Forsikringsselskab
  • Codan og Dansk Boligforsikring
Andre
  • Strømlinet A/S
  • NRGi
  • Andel Energi
Forsikring
  • ja
Andre ydelser
  • ja
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.