Nybolig Padborg - Gråsten

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Torvegade 1
6330 Padborg
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Nybolig Padborg - Gråsten - Din lokale ejendomsmægler i Padborg og Gråsten


Nybolig Padborg - Gråsten er din lokale ejendomsmægler, der med stor erfaring og indgående kendskab til Padborg og det omkringliggende område, sikrer dig en specialiseret  og målrettet service i forbindelse med køb og salg af bolig. 

Hvad enten du står over for at skulle sælge eller købe bolig, står vi klar til at guide dig trygt gennem processen. Kontakt os derfor dag, hvis du ønsker at sælge eller købe bolig i Padborg, Tinglev, Kruså, Holbøl, Kollund, Rinkenæs, Gråsten eller Egernsund. 

Vores butik i Padborg ligger i byens indkøbscenter – Torvecentret – med gode parkeringsmuligheder foran butikken og samtidig meget tæt på grænsen til Tyskland. Vores forretning blev etableret i 1978 og er i dag absolut markedsførende i grænseområdet inden for boliger til private, ligesom vi har stor kontakt til og erfaring med salg til EU-borgere fra Tyskland. 
I spidsen for forretningen står Lena Dahlgaard Schmüser og Andreas Thomsen Nøhr. Teamet består af både erfarne mæglere og dygtige kontormedarbejdere, der alle bor og færdes i området til daglig. Således er 1 bosat i Tinglev, 1 i Kollund, 1 i Holbøl, 1 i Gråsten og 1 i Egernsund.Også af den grund har vi et stort og vidtforgrenet netværk i lokalområdet, herunder til vores lokale samarbejdspartnere. Det gør også at vi f.eks. formentlig kender både din bankrådgiver og advokat, hvilket sjældent er en ulempe.

Nybolig Padborg - Gråsten kender lokalområdet

Padborg er en skøn lille by i Syddanmark. Byen grænser op til Tyskland og ligger derfor sublimt, hvis du f.eks. skal på bilferie med familien sydpå. Der ligger også flere folkeskoler og daginstitutioner i Padborg og omegn. Og hvis du eller dine børn ønsker at spille fodbold, håndbold eller noget helt tredje, er der også rig mulighed for det i nogle af området mange idrætsforeninger. 

Padborg er samtidig kendt for de omkringliggende grønne arealer og skove, hvor du finder smukke trekking, løbe- og cykelruter. Ønsker du at vide mere om Padborg og omegn, er du meget velkommen til at kontakte os i forretningen. Vi besvarer heller end gerne spørgsmål af enhver slags, der kan være med til at afklare, om en bolig i Padborg og omegn kunne være noget for dig.

Effektivt og professionelt boligsalg i Padborg

Vores erfaring og professionelle tilgang gør os til en pålidelig partner igennem hele salgsprocessen. Hos Nybolig Padborg - Gråsten tilbyder vi en lang række ydelser, der tilsammen er med til at sikre dig en effektiv og succesfuld boligsalgsproces. Blandt andet tilbyder vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så du får en grundig vurdering af din boligs værdi på det nuværende marked. Vores mæglere kan samtidig rådgive dig om boligens potentiale og markedsføringsmuligheder, så du kan nå ud til de rette købere.

Derudover tilbyder vi bl.a. ydelserne SalesStyling, SmartSalg og Nybolig Visual, der alle bidrager til at præsentere din bolig på bedst mulig vis og tiltrække interesserede købere.

Få personlig rådgivning under dit boligkøb

At finde den perfekte bolig kan være en udfordrende proces. Og hos Nybolig Padborg - Gråsten forstår vi om nogen vigtigheden af at imødekomme dine ønsker og behov. Med vores køberrådgivning og personlige service, gør vi det lettere for dig at navigere på boligmarkedet og finde drømmeboligen.

Vores køberkartotek udgør ikke mindst en stor ressource for både købere og sælgere i Padborg og omegn, hvilket gør det nemmere at finde det ideelle boligmatch. 

Find din drømmebolig i Padborg og omegn

Hos Nybolig Padborg - Gråsten hjælper vi i forbindelse med både salg og køb af boliger i Padborg og omegn. Vi har i den forbindelse gjort det let for dig at overskue det nuværende udbud af boliger ved at inddele dem efter type: 

Huse til salg i Padborg og Aabenraa
Lejligheder til salg i Padborg og Aabenraa
Sommerhuse til salg i Padborg og Aabenraa Kommune

Flere ejendomsmæglere i Sønderjylland

Foruden Nybolig Padborg - Gråsten, har Nybolig også andre ejendomsmæglere i Sønderjylland. Hvis du er interesseret i boliger i hele regionen, kan du finde alle Nyboligs ejendomsmæglere i Sønderjylland her

Med Nybolig Padborg - Gråsten får du en erfaren og dygtig ejendomsmægler, der står klar til at hjælpe dig med at opfylde dine boligdrømme. Kontakt os i dag, og lad os sammen finde den rette løsning for dig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 38324586

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.