1 / 22
 

Åbent hus

Model.Pictures[1].Description

+ 20

NYHED
NYHED

Classensgade 19A, 2. tv 2100 København Ø

Ejerlejlighed 138 m2 9.795.000 kr.
 

Åbent hus

Fakta om boligen
Ejerlejlighed
9.795.000
Boligareal: 138 m²
Stue/Værelser: 1/4
Etage: 2. sal
Bygget/Ombygget: 1909
Energimærke:

Klassisk, flot og imponerende herskabslejlighed i hjertet af Østerbro

BOLIG
På Classensgade venter jer en helt fantastisk boligoplevelse. Her præsenterer vi jer nemlig for en smuk og klassisk herskabslejlighed udført efter alle kunstens regler. Stuklofter, karnap og masser af rum er blot et udsnit af, hvad der venter jer og så endda på en helt fantastisk adresse midt på Østerbro.

Lejligheden rummer hele 138 m2 af flotte rum - mere præcist fem styk! Herhjemme er plankegulvene lyse og hjemlige, lofterne er høje og udsmykket med flot stuk, og vinduerne er brede og lysgivende. Hjemmet er velholdt og har fået et nutidigt touch, for badeværelset er moderne og har vaskefaciliteter samt adskilt bruseniche, ligesom det flotte, moderne køkken i den ellers klassiske kulisse med de høje loftpaneler giver gode udfoldelsesmuligheder for hverdagens kokke. Køkkenet står i åben forbindelse til stuen: jeres nye leverum, der præsenterer sig flot, herskabeligt og lyst med karnappen. Dertil kommer tre gode værelser, der i forskellige størrelser giver mulighed for både sove- og børneværelse samt hjemmekontor.

EJENDOM
I får hjemme i en ejendom opført helt tilbage i 1909, og den præsenterer sig på klassisk og palæagtig vis med flot facadeudsmykning, brede, hvælvede vinduespartier, karnapper og balkoner. Selve opgangen er også et syn for sig, for den står majestætisk og byder jer velkommen. Tilbagetrukket fra Classensgade ligger ejendommens gård, der byder på grøn beplantning og plads til cyklen, og så er der parkeringspladser lige uden for ejendommen.

OMRÅDE
Jeres nye hjem har en perfekt placering i ejendommen, for nr. 19A ligger behageligt tilbagetrukket fra vejen. Fra Classensgade kan I gå direkte ned til søerne og nyde en gåtur med en to-go-kaffe i hånden, og ellers byder Østerbro på evige restauranter, caféer, specialforretninger og lækker shopping. Men hvis det i stedet er det grønne, der lokker, ligger Fælledparken ganske tæt på, og så kalder Parkens mange kampe også godt én km væk. Både Østerport St. og Trianglen ligger i gåafstand, så I kan så let som ingenting komme rundt i resten af byen med offentlig transport, hvis I altså ikke hopper på cyklen. Også børnefamilierne er godt placeret her, for der ligger et hav af tilbud til børnene, og den nærmeste skole er Langelinieskolen.

Gode grunde til at købe boligen
1
HERSKABSLEJLIGHE
2
INDRE ØSTERBRO
3
HYGGELIGT GÅRDMILJØ

Økonomien i boligen

Kontantpris 9.795.000
Ejerudgift pr. md. 7.953
Udbetaling 490.000
Brutto ekskl. ejerudgift 55.585
Netto ekskl. ejerudgift 45.171

Kontakt

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
139 m
Indkøb:
178 m
Daginstitution:
229 m
Skole:
288 m
Sport og fritid:
1,23 km
Sundhed:
190 m
Ladestandere:
56 m
Lynladere:
742 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.800 kr./md.
Børnehave 2.120 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.