• Plantegninger

Amager Strandvej 58G, 4. tv 2300 København S

Ejerlejlighed 91 m2 5.995.000 kr.
Fakta om boligen
Ejerlejlighed
5.995.000
Boligareal: 91 m²
Stue/Værelser: 1/2
Etage: 4. sal
Bygget/Ombygget: 2021
Energimærke:

LYSFYLDT UDSIGTSLEJLIGHED PÅ AMAGER STRANDVEJ!

Lysfyldt 3V'er med udsigt over Øresund "Lys" og "udsigt" er de to helt store nøgleord for denne lejlighed på Amager Strandvej.

Vi præsenterer dig for en 91 kvadratmeter stor bolig i spritnyt nybyg - et fremragende bud på singlens eller parrets næste hjem. Fælles for klientellet er ønsket om indflytningsklare rammer, fri udsigt og gerne en altan. Dit nye hjem råder over to værelser, hvoraf det ene har afsæt til en fransk altan og det andet udgang til altanen, et badeværelse med separat bruseniche og vaskefaciliteter og sidst et lyst og åbent leverum. Her flyder køkken og stue praktisk talt sammen med et vidunderligt lysindfald fra syd. Vinduerne er store, gulvene er lyse, og køkkenets flader er hvide og tidløse - det hele er ganske ligetil at indrette, og det er let at falde i staver over den udsigt, som særligt stuens karnap lokker med. Her har du den oplagte læsekrog og udkigspost, hvor øjnene kan både falde på havnemiljøet og bådenes skvulpende master, Amager Strandpark og Øresunds blå havoverflade helt over mod Øresundsbroen til Sverige.

Med et opførelsesår i 2021 flytter du ind i en ejendom, hvor det hele bare kører på skinner. Der er selvfølgelig elevator, så du uden besvær kan komme op på fjerde sal, hvor det naturlige lys er så dejligt. Mens der er fri udsigt til lejlighedens ene side, får du udsigt over en lukket og fin anlagt gårdhave med cykelstativer, græs og let beplantning til den anden side - nyd en rolig stund på altanen. Der er plads nok til grillen. Når solen står højt på himlen, og den danske sommer melder sin ankomst, er det ikke et bedre sted at sætte kurs mod end Amager Strandpark.

Gør dig klar til at springe hovedkulds i Øresund - det kan endda gøres fra et paddleboard eller en kajak, da du kan leje udstyr til diverse vandsport her. Syndige smagsoplevelser, fitnessmuligheder og dagligvarebutikker placerer sig langs Amager Strandvej, og inden for gåafstand vil populære vin- og kaffebarer slå dørene op for det næste glas eller en kop to-go. 600 meter væk ligger Øresund Metro med forbindelser mellem Vanløse og Københavns Lufthavn, og du kan cykle til Indre By via Inderhavnsbroen på under et kvarter.

Gode grunde til at købe boligen
1
FANTASTISK UDSIGT
2
ALTAN
3
GULVVARME

Økonomien i boligen

Kontantpris 5.995.000
Ejerudgift pr. md. 3.839
Udbetaling 300.000
Brutto ekskl. ejerudgift 34.100
Netto ekskl. ejerudgift 27.711

Kontakt

Kontakt

Nicki Peters

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler MDE
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
430 m
Indkøb:
364 m
Daginstitution:
94 m
Skole:
405 m
Sport og fritid:
1,12 km
Sundhed:
202 m
Ladestandere:
302 m
Lynladere:
582 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.800 kr./md.
Børnehave 2.120 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.