• Modelfoto
  • Modelfoto
  • Modelfoto
  • Modelfoto
  • Plantegninger
  • Modelfoto
  • Modelfoto
  • Modelfoto
  • Modelfoto

Schaubparken 10, 2. 2 6700 Esbjerg

Ejerlejlighed 125 m2 3.298.000 kr.
Fakta om boligen
Ejerlejlighed
3.298.000
Boligareal: 125 m²
Stue/Værelser: 0/3
Etage: 2. sal
Bygget/Ombygget: 2024
Energimærke:
Andre fakta:
  • Altan

En oase i byen med mange muligheder

Nu udbydes etape 3 i det unikke Schaubprojekt. Her udbydes ejerlejligheder i 8 forskellige typer i størrelser fra 104m2 - 134m2 + altaner/ terrasser samt egen parkeringsplads til hver lejlighed. Priserne spænder fra kr. 2.998.000,- - 3.898.000,-. Kontakt Nybolig Rekrea og aftal et møde for gennemgang af de forskellige lejligheder, så vi sammen kan finde den der passer til dig.
Byggeriet er allerede i fuld gang og forventet indflytning pr. 01.12.2024.

Schaub Parkens tredje etape er et område, der emmer af en behagelig atmosfære og er skabt med tanke på familielivet. Her finder du en række karakteristika, der gør disse boliger til en attraktiv mulighed for en bred vifte af købere. Boligerne, der udgør tredje etape, har først ogfremmest et fantastisk lysindfald og er rummelige familieboliger. Boligerne er designet til at imødekomme familiers behov og inkluderer attraktive private udeområder, hvor du og din familie kan nyde tiden sammen. Små forhaver og blinde boligveje giver et trygt og roligt miljø, hvor børn kan lege sikkert, og naboerne kan mødes og skabe fællesskab. Parkering er ikke noget problem, da der er gode parkeringsforhold til hver boligblok. Dette gør det nem for beboerne og deres gæster at finde en p-plads. Ankomsten til boligen er blevet prioriteret, og er nøje designet til at byde dig velkommen. Et bredt ankomstrum med buet væg. En kvartsvingstrappe omkring en glaselevator tilføjer elegance, og det naturlige lys strømmer ind gennem et stort ovenlys i ankomstrummet. Boligerne har forskellige rum, der er designet med omtanke. En rummelig entré byder velkommen og har masser af garderobeplads.

Værelserne kan tilpasses efter dine behov ved hjælp af lette skillevægge, og der er to garderobeskabe til rådighed. Soveværelset har også mulighed for at blive tilpasset ved hjælp af skillevægge og har masser af skabsplads. Køkkenet har rigelig skabsplads til alle dine behov, og der er rummelige depoter i boligen til opbevaring. Alrummet/stue er stort og alsidigt, hvilket giver mange indretningsmuligheder, herunder plads til at samle 10-12 gæster til spisning eller centreret omkring et TV. Badeværelserne er rummelige og let tilgængelige, med vinduer for at give naturligt lys og en følelse af friskhed. Vaskemaskine og tørretumbler er bekvemt placeret under bordpladen.
Hvis du elsker udendørslivet, vil du sætte pris på altaner og terrasser med tilstrækkelig dybde til at rumme 6-8 personer. Der afskærmes med glas, der sikrer gode læforhold. Hvis du vælger en bolig med have, får stuelejligheder haver i terræn, der er beskyttet med læskærme og bevoksning for at skabe privatliv og ro.
Det skal bemærkes, at der er god afstand mellem bygningerne, og der er taget hensyn til begrænsning af indkig, så du kan nyde privatliv og ro i din bolig i Schaub Parkens tredje etape. Dette er et sted, der er skabt med omtanke for din livsstil og komfort.

Gode grunde til at købe boligen
1
8 forskellige typer
2
104-134 m2 + altaner
3
Enestående projekt

Projektsalg

Schaubparken

Mere om Schaubparken

Kontakt

Kontakt

Søren Gyldenfeldt Aarøe

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver, Vurderingskonsulent for Totalkredit, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Økonomien i boligen

Kontantpris 3.298.000
Ejerudgift pr. md. 3.075
Udbetaling 165.000
Brutto ekskl. ejerudgift 18.836
Netto ekskl. ejerudgift 14.986

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
247 m
Indkøb:
188 m
Daginstitution:
324 m
Skole:
804 m
Sport og fritid:
235 m
Sundhed:
545 m
Ladestandere:
245 m
Lynladere:
1,2 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Esbjerg Kommune

INDBYGGERE

115.423

GRUNDSKYLD

9,900‰

KOMMUNESKAT

25,80%

SKOLER

9

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.622 kr./md.
Børnehave 2.028 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.