1 / 60

+ 57

Kystvejen 13 Fanø Bad, 6720 Fanø

Fritidsbolig 441 m2 25.000.000 kr.
Fakta om boligen
Fritidsbolig
25.000.000
Boligareal: 441 m²
Kælderstørrelse: 53 m²
Stue/Værelser: 3/6
Bygget/Ombygget: 1900
Grundstørrelse: 2553 m²

TUSCULUM - Udsigt og historie til uendeligheden!

Tusculum er en charmerende, historisk villa beliggende ved Fanøs kystlinje med den mest betagende panaromaudsigt over både himmel, hav, natur, klitter og Danmarks ældste links golfbane.
Med mere end 100 års historie er den treetagers villa en af de sidste, arkitektoniske vidnesbyrd om Fanø Nordsøbads storhedstid, og i villaen har både konger, lokale bønder og rejsende danset.

Opkaldt efter den antikke, italienske by Tusculum, forener villaen italiensk inspiration og vestjysk charme på smukkeste vis.

Hele ejendommen er indrettet med 4 separate lejligheder samt en hyggelig og special indrettet vinkælder. De 4 lejligheder har hver deres navn. Stranden, Solnedgangen, Udsigten og Hyggen.

Stuen - Stranden:
Den største lejlighed i Villa Tusculum beliggende i stueetagen. Her er der virkelig fokus på udendørs arealerne, hvor du her føler dig hjemme når du er i et med naturen. Her får du også oplevelsen af høje paneler og kakkelovn der tilfører karakter og personlighed til boligen. 160 m2, to soveværelser, spisestue, TV- stue, to toiletter samt et moderne køkken.

1. sal - Solnedgangen
Kendt for sine to fantastiske terrasser, hvorfra du kan opleve og nyde Fanøs smukke solnedgange. Dét er magiske øjeblikke, der nærer sjælen. Uanset, hvor du befinder dig i lejligheden, vil du opleve, at her er højt til loftet og en skøn, rummelig atmosfære.

SOLNEDGANGEN byder på to stuer, der hver har adgang til vestvendte altaner, en rummelig spisestue, to private soveværelse, to toiletter og et nyt, fuldudstyret, moderne køkken. Her kan tankerne flyde frit i betagende omgivelser

2. sal - UDSIGTEN
Her er vi beliggende på 2. etage i Villa Tusculum med en panoramisk udsigt, der fascinerer og betager uanset årstid. Nyd synet af natur, himmel og hav, der smelter sammen i smukkeste forening.

Træd inden for i lejligheden og lad dig overvælde af dens charme, autencitet, smagfuldhed og ro. Med fritlagte bjælker og skrålofter i flere af rummene er denne lejlighed omhyggeligt designet til at give dig en velværeoplevelse i en fantastisk atmosfære, hvor udsigten bliver en central del af dit ophold.

UDSIGTEN er beliggende øverst i Villa Tusculum med en stor, vestvendt, privat altan, hvor du kan nyde solnedgangene. Lejlighedens store køkken-alrum har en betagende udsigt mod både øst og vest. Det spritnye og moderne køkken er desuden udstyret med både vinkøleskab, quooker, opvaskemaskine og nespressomaskine. Der er ligeledes to gode soveværelser, en stue med vestvendt altan samt et lækkert badeværelse.


Anneks - Hyggen
Tusculums lejlighed for to, der giver dig mulighed for at trække dig tilbage og nyde nærværet med én, du holder af. Her kan du slappe af på den private terrasse og nyde tosomheden i rolige omgivelser.

Lejligheden, der fordeler sig over to plan, har udsigt mod Danmarks ældste links golfbane samt nem adgang til Tusculums mange udeområder. Lejligheden rummer herforuden en mindre stue, fuldudstyret køkken med spiseplads, badeværelse og soveværelse. Glæd dig også til at nyde solopgangen hver dag fra HYGGENS altan.

Fra vinkælder til saunarum og rekreative udearealer - Find ro og velvære i det skønne saunarum og lad varmen omfavne dig. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder på grunden og plads til golfsudstyret i aflukket rum.

Alt inventar, hårde hvidevarer og møblering medfølger i handlen.

Link til ejendommen:
https://xn--tusculumfan-qgb.dk/

Kontakt os allerede i dag for fremvisning på 7545 7588.

Gode grunde til at købe boligen
1
TUSCULUM
2
Historisk!
3
Unik mulighed!

Økonomien i boligen

Kontantpris 25.000.000
Ejerudgift pr. md. 3.476
Udbetaling 1.250.000
Brutto ekskl. ejerudgift 145.046
Netto ekskl. ejerudgift 114.615

Kontakt

Kontakt

Joachim Puggaard

Partner, Ejendomsmægler, MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
5,59 km
Indkøb:
1,44 km
Daginstitution:
2,73 km
Skole:
2,17 km
Sport og fritid:
2,21 km
Sundhed:
2,67 km
Ladestandere:
355 m
Lynladere:
6,02 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Fanø Kommune

INDBYGGERE

3.357

GRUNDSKYLD

12,500‰

KOMMUNESKAT

25,77%

SKOLER

1

BØRNEPASNING

Vuggestue 2.750 kr./md.
Børnehave 1.856 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.