1 / 32

+ 29

4,5 ha til tilkøb
4,5 ha til tilkøb

Lundegårdsvej 63 Verninge, 5690 Tommerup

Landejendom 175 m2 1.795.000 kr.
Fakta om boligen
Landejendom
1.795.000
Boligareal: 175 m²
Kælderstørrelse: 25 m²
Stue/Værelser: 1/6
Plan: 3 plan
Bygget/Ombygget: 1907/1984
Grundstørrelse: 15000 m²
Energimærke:

Mulighed for at tilkøbe 4,5 ha!

Stor, flot og mulighedsrigt nedlagt landbrug

Kalder alle drømmere og visionære - det er nu, at ærmerne skal smøges op og de store idéer foldes ud. På Lundegårdsvej 63 i det midtfynske venter et skønt, nedlagt landbrug, hvor et nemt hus, store, gode udbygninger og en fabelagtig grund danner rigtig gode rammer om familien med store armbevægelser. Velkommen til.

Den store landejendom er opført i 1907, og hovedhuset giver jer 175 kvadratmeter bolig i to plan med dertilhørende kælder. Stueetagen består af et bryggers, et badeværelse, et værelse, et køkken og to stuer. Hele etagen er præget af en flot loftshøjde, der særligt kommer til sin ret i den særdeles rummelige stue med udgang til haven. Her er der virkelig plads til, at familien kan finde sig til rette i bløde møbler blandt venlige farver og et dejligt, naturligt lysindfald. Resten af huset, hvilket inkluderer førstesalens fire værelser, står ligeså lyst, venligt og i god stand, og I kan dermed se frem til at overtage et dejligt nemt hus.

Uden for den nydelige rødstensvilla samler nogle gode udbygninger sig om gruspladsen: Her er en staldbygning, en lade og en rummelig garage. Disse giver videre afsæt til de helt fantastiske udearealer, hvor en stor grund på 1,5 ha. Der er mulighed for at tilkøbe 4,5 ha, så man kan gå på jagt eller dyrke jorden.

Det betyder, at her er plads til at realisere nærmest alle drømme, I end måtte have: Kunne I godt tænke jer at leve en selvforsynende tilværelse med et minimalt klimaaftryk? Så etablér nogle gode køkkenhaver, byg en hønsegård og kig nærmere på mulighederne for grønne energikilder. Drømmer I om en tilværelse omgivet af firbenede pelsvenner, så er her plads til både hestefold, græssende får og løbeglade hunde. Mulighederne er mange og det er kun jer, der sætter grænserne for, hvad denne fantastiske ejendom skal blive til.

Kan I løsrive jer, byder vi på en tur ud i det omkringliggende idylliske landskab præget af marker, skovområder og den store, åbne himmel. I bosætter jer med god afstand til naboerne, så hverdagens fornødenheder skal findes i de omkringliggende byer. Glamsbjerg er et udmærket bud, for her er der 12 minutter i bil til børnenes børnehave, skole og gymnasium, ligesom to supermarkeder og flere butikker samler sig i den stemningsfulde by.

Endnu mere by får I på resten af Fyn, hvor køreture langs de grønne marker tager jer til Odense, Nyborg og Svendborg på henholdsvis 30, 37 og 41 minutter.

Er det tid til at realisere jeres drømme? Så book en fremvisning i dag!

Økonomien i boligen

Kontantpris 1.795.000
Ejerudgift pr. md. 1.561
Udbetaling 90.000
Brutto ekskl. ejerudgift 10.266
Netto ekskl. ejerudgift 8.129

Kontakt

Kontakt

Morten Breith

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
69 m
Indkøb:
3,1 km
Daginstitution:
2,29 km
Skole:
2,65 km
Sport og fritid:
2,21 km
Sundhed:
2,66 km
Ladestandere:
2,1 km
Lynladere:
5,48 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Assens Kommune

INDBYGGERE

40.646

GRUNDSKYLD

11,200‰

KOMMUNESKAT

26,10%

SKOLER

11

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.685 kr./md.
Børnehave 2.153 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.