1 / 42

+ 39

Smidstrupvej 22 9760 Vrå

Landejendom 194 m2 12.975.000 kr.
Fakta om boligen
Landejendom
12.975.000
Boligareal: 194 m²
Kælderstørrelse: 12 m²
Stue/Værelser: 1/3
Bygget/Ombygget: 1994
Grundstørrelse: 55398 m²
Energimærke:

Smidstrupvej 22 er en ejendom helt for sig, og præsenteres flot via port ind til gårdspladsen. Ejendommen byder på en total renoveret og gennemført ejendom med adgang til teglværkssøen. Villaen på adressen præsenteres via entré med direkte syn over egen sø. Herfra er der adgang til værelse, badeværelse, stor spisestue med direkte forbindelse til nedsænket opholdsstue. Igennem fordelergangen er adgang til værelse, soveværelse med walk-in og eget badeværelse med badekar.
Fra gangen føres i videre ind til stort bryggers, samt videre ind til ejendommens vinstue. Her er der kræset om detaljerne og for den rigtige køber, er dette det absolutte bedste rum i ejendommen.
Mod øst er der stor terrasse der er hævet over niveau og med fantastisk udsigt over søen. Endvidere er der terrasse mod vest.
Ejendommen byder derudover på total renoveret udhusbygning med alverdens anvendelsesmuligheder. Ejendommen er indrettet med stor funktionalitet / lager del der ligeledes kan anvendes til alle tænkelige forhold. Køkken med alt i hårde hvidevarer, toilet og badefaciliteter samt disponibelt rum. En yderst charmerende løsning i ejendommen, er spindeltrappen op til spiret, hvorfra der er en fantastisk udsigt over området.
Ejendommen har alverdens anvendelsesmuligheder og en af de helt store årsager hertil er hallen fra 2023. I forbindelse med opførelsen blev der ligeledes lavet stort asfalteret areal omkring maskinhallen, samt overdækket vaskeplads.
Desuden er der på ejendommen en stor garage med 3 porte.
Om Vrå
Vrå er en mindre by beliggende i Vendsyssel i Nordjylland, Danmark. Byen har en historie, der strækker sig tilbage i tiden og har udviklet sig til et lokalt center for handel, kultur og samfundsliv.

Byen har et karakteristisk bybillede med en blanding af moderne faciliteter og ældre arkitektur. Centrum af Vrå har typiske danske bygninger og butikker samt offentlige områder som torve og parker, der danner hjertet af det lokale fællesskab.

Vrå har en række faciliteter og tjenester, herunder skoler, sportsfaciliteter, supermarkeder, restauranter og kulturelle centre, der bidrager til det daglige liv for byens beboere. Byen har også en jernbanestation, der forbinder den med andre byer i regionen.

Det omkringliggende landskab omkring Vrå er præget af det nordjyske landskab med marker, skove og små landsbyer. Området er attraktivt for naturinteresserede med muligheder for vandreture, cykling og andre udendørsaktiviteter.

Vrå har en stærk lokal identitet og et aktivt lokalsamfund med arrangementer, festivaler og kulturelle begivenheder, der tiltrækker både lokale og besøgende. Byen har bevaret sin charme og er et eksempel på det pulserende samfundsliv i det danske landskab

Gode grunde til at købe boligen
1
En ejendom i særklasse
2
Maskinhal fra 2023
3
Totalrenoveret udhus

Økonomien i boligen

Kontantpris 12.975.000
Ejerudgift pr. md. 5.826
Udbetaling 650.000
Brutto ekskl. ejerudgift 74.033
Netto ekskl. ejerudgift 58.463

Kontakt

Kontakt

Casper Vilsen Simonsen

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
857 m
Indkøb:
900 m
Daginstitution:
1,61 km
Skole:
1,62 km
Sport og fritid:
1,54 km
Sundhed:
938 m
Ladestandere:
1,04 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Hjørring Kommune

INDBYGGERE

63.544

GRUNDSKYLD

16,500‰

KOMMUNESKAT

26,21%

SKOLER

7

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.711 kr./md.
Børnehave 2.253 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.