Dødsfald kalder på nye behov

Når familien rammes af dødsfald, kan man blive nødt til at sælge boligen og flytte i noget mindre. Men det kan også være, at en ombygning giver nye muligheder. Nybolig kan hjælpe dig godt videre i en svær tid.

Mistet partner

Det er meget individuelt, hvor stor betydning et dødsfald i familien har for de efterladtes økonomi. Men hvis du står i den situation, at boligen er blevet for stor eller dyr at sidde i, kan det være nødvendigt at kigge efter en ny bolig, der passer til den ændrede hverdag.

Vil du helst blive boende

Mange ønsker helt naturligt at blive boende i det hjem, de kender og holder af. Hvis økonomien kan bære det, er det en oplagt mulighed. Og selv hvis pengene ikke rækker, kan man finde en løsning, der gør det muligt at blive.

Hvis man har et hus, der egner sig til det, kan man for eksempel dele og ombygge boligen, så der bliver et ekstra hjem. Måske til familiemedlemmer eller lejere.

I en lejlighed kan det også give mening at udleje et værelse for at polstre økonomien. Det giver også lidt liv i hjemmet, hvis man er bange for, at det bliver for stille.

Hvis du vil vide mere om mulighederne for at ombygge boligen, har vi Nybolig Visual, der viser forandringerne og giver et overslag på prisen.

Læs mere om Nybolig Visual

Vi kan hjælpe dig godt videre

Hvis du overvejer at sælge din bolig, kan du kontakte Nyboligs mæglere landet over. De har erfaring med mange typer boligsalg og tager højde for den situation, man står i, når man mister et nært familiemedlem.  

Kontakt din lokale Nybolig mægler

Nyboligs mæglere kan også hjælpe dig med at finde din næste bolig. Mangler du tid eller overskud til boligjagten, kan du bruge Nybolig Køberrådgivning, hvor vores ejendomsmægler gennemsøger markedet for dig ud fra dine ønsker. 

Læs mere om Nybolig Køberrådgivning

Hvis du vil bygge om

Nybolig samarbejder med Nykredit, som tilbyder Byggekredit. Det er en kassekredit, der dækker udgifter til om- eller tilbygning. Byggekredit giver mulighed for midlertidig finansiering af din ombygning, og kassekreditten kan dække udgifterne, efterhånden som projektet skrider frem. 

Læs mere om Byggekredit

Brug for rådgivning?

Hvis du har brug for rådgivning om hvad der passer bedst til dig, kan du altid ringe til din lokale mægler. Vi kan hjælpe med både ejerbolig, andelsbolig, lejebolig og de omkostninger, der hører til.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.