Dødsfald kalder på nye behov

Når familien rammes af dødsfald, kan behovet for at sælge den gamle bolig og flytte i noget mindre melde sig. Det kan også være, at en ombygning er nok. Nybolig kan hjælpe dig godt videre, når du står i en svær tid.

Det er meget individuelt, hvor stor betydning et dødsfald i familien har for de efterladte og deres muligheder for at blive boende.

Men står du i den situation, at boligen efter et dødsfald er blevet for stor eller dyr at sidde i, kan det være nødvendigt at kigge efter en ny bolig, der passer til den nye, ændrede hverdag. 

Vi kan hjælpe dig godt videre

Går du med overvejelser om at sælge din nuværende bolig, kan du kontakte Nyboligs mæglere landet over. De har erfaring med mange typer af boligsalg og kan også skræddersy forløbet, så der tages ekstra højde for den svære tid, det er at være i, når man mister et nært familiemedlem.  

Kontakt din lokale Nybolig-mægler

Nyboligs mæglere kan også hjælpe dig med at finde din næste bolig. Mangler du tid eller overskud til at stå for boligjagten, kan du gøre brug af Nyboligs nye koncept Nybolig Match, hvor vores ejendomsmægler gennemsøger markedet for dig baseret på dine specifikke ønsker. 

Læs mere om Nybolig Match

Hvis en ombygning er nok

Det kan også være, at du har lyst til og mulighed for at blive boende i din nuværende bolig. Overvejer du i den forbindelse at tilpasse boligen, så familiemedlemmer fx har mulighed for at flytte ind eller bo hos dig i perioder, kan vi også hjælpe dig. 

Nybolig samarbejder med Nykredit, som tilbyder Byggekredit – en kassekredit, der dækker udgifterne til fx om- eller tilbygning. Byggekredit giver mulighed for midlertidig finansiering af din ombygning, og kassekreditten kan dække udgifterne, efterhånden som projektet skrider frem. 

Ønsker du at blive klogere på dine muligheder?

Læs mere om Byggekredit

Brug for rådgivning?

Der er uendeligt mange ting at tage stilling til, når man flytter hjemmefra og ikke mindst sin bolig situation.

 
Hvis du har brug for rådgivning om hvad der passer bedst til dig, kan du altid ringe til din lokale mægler. Vi kan hjælpe med både ejerbolig, andelsbolig og leje bolig og de omkostninger der hører til.

Find mægler
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.