Få hjælp til salg og køb af bolig

Der er meget at se til, når man flytter. Flytter du på tværs af landet, kan flytningen føles ekstra omfattende. Nybolig Køberrådgivning er et boligkoncept, der gør det nemt og overskueligt for dig at finde din næste drømmebolig. 

Lever du et travlt liv, hvor det kan være svært at balancere familietid, arbejde og fritid? Så kan Nybolig Køberrådgivning meget vel være den oplagte løsning for dig. 

Vi baner vejen for din drømmebolig

Med Nybolig Køberrådgivning kan du fortælle din Nybolig-mægler om dine ønsker til drømmeboligen. Så skal vores mæglere nok stå for det tunge benarbejde, der ligger i at gennemsøge markedet til fulde.

Nybolig Køberrådgivning sikrer dig en dybdegående indsats, da vores mæglere som led i processen også kontakter andre mæglere for at afdække mulighederne for handle boliger, der endnu ikke bliver markedsført – de såkaldte skuffesager. Sagt på en anden måde – du kommer forrest i køen med Nybolig Køberrådgivning. 

Få hjælp til at finde den rette bolig

Derfor er Nybolig Køberrådgivning en fordel for dig

1. Spar tid

At finde den rigtige bolig kan være tidskrævende. For nogle er det en sport. Andre vil bare gerne finde deres nye hjem og komme i mål med bolighandlen, så de kan komme videre. Køberrådgivning hjælper dig, der hurtigere vil finde drømmeboligen og få handlen afsluttet. 

2. Få tryghed i handlen

Et boligkøb er en stor investering. En køberrådgiver sikrer dig, at der altid er fuldstændig styr på processen, og at du ikke overser vigtig information eller tidsfrister. Køberrådgiveren tænker på alle de små ting, du selv risikerer at overse. Og så er køberrådgiveren altid på din side og varetager dine interesser. 

3. Få én kontaktperson

Med en køberrådgiver slipper du for selv at koordinere med mæglere, byggesagkyndige og boligadvokater. Du skal kun have kontakt til din køberrådgiver, som sørger for, at alle andre nødvendige fagpersoner bliver inddraget i det omfang, der er nødvendigt. 

Ønsker du at starte boligjagten, så kontakt din lokale mægler.  

Kontakt din Nybolig mægler

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.