Få hjælp til salg og køb af bolig

Der er meget at se til, når man flytter. Flytter du på tværs af landet, kan flytningen føles ekstra omfattende. Som noget nyt har Nybolig lanceret Nybolig Match – et boligkoncept der gør det nemt og overskueligt for dig at finde din næste drømmebolig. 

Lever du et travlt liv, hvor det kan være svært at balancere familietid, arbejde og fritid? Så kan Nybolig Match meget vel være den oplagte løsning for dig. 

Vi baner vejen for din drømmebolig

Med Nybolig Match kan du fortælle din lokale Nybolig-mægler om dine ønsker til drømmeboligen. Så skal vores mæglere nok stå for det tunge benarbejde, der ligger i at gennemsøge markedet til fulde.

Nybolig Match sikrer dig en dybdegående indsats, da vores mæglere som led i processen også kontakter andre mæglere for at afdække mulighederne for handle boliger, der endnu ikke bliver markedsført – de såkaldte skuffesager. Sagt på en anden måde – du kommer forrest i køen med Nybolig Match. 

Processen består af fire trin:

  1. Du sætter ord på dine drømme og behov
  2. Nyboligs mægler filtrerer markedet efter dine kriterier og præsenterer dig for udvalget
  3. Vores mægler tager ud og ser en række boliger
  4. Du kommer med på fremvisning af de mest relevante boliger med mægleren som din personlige guide

Læs mere om Nybolig Match

Derfor er Nybolig Match en fordel for dig

Nybolig Match er den perfekte løsning for dig, hvis du ønsker en nem og bekvem boligsøgning. Den store inddragelse af vores mægler kan også være en hjælp for dig til at forhandle pris og sikre en god handel for dig som køber. 

Adgangen til skuffesager giver dig en unik plads i køen, og du vil således stå bedre i jagten på din næste bolig. 

Endeligt er Nybolig Match særligt relevant, når du flytter på tværs af landet til områder, du måske ikke kender det store til. Her sparer mæglerens forarbejde dig for en masse planlægning og kørsel til et hav af fremvisninger. Med mæglerens grundige forberedelser vil disse typisk kunne klares på en dag. 
 
Ønsker du at starte boligjagten, så kontakt din lokale mægler.  

Kontakt din lokale Nybolig-mægler

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.