”Vi er klar til at flytte efter det rigtige job”

Pernille og Jesper er allerede flyttet på tværs af landet én gang, og de er ikke bange for at gøre det igen.

For Pernille og Jesper blev Jespers optag på drømmeuddannelsen på CBS afgørende for, at parret valgte at rykke teltpælene op i Aalborg og sammen flytte til København. Siden da er Jesper blevet færdiguddannet. Men hans nuværende jobkontrakt ophører snart. Derfor overvejer parret nu at flytte.

Det var naturligt for os at flytte til København, da Jesper i 2015 kom ind på Copenhagen Business School, siger Pernille.

På det tidspunkt var jeg i starten af 30’erne, og mit arbejde som pædagog ville være nemt at fortsætte med i en institution på Sjælland. Så det gav næsten sig selv. Samtidig havde vi familie og netværk på Sjælland, så det var egentlig ikke så stort et skridt at tage for os.

I januar 2019 fik vi så vores første barn - en søn. Han er virkelig glad for at nyde naturen og være ude dagen lang. 

Nu bor vi i en fireværelses lejlighed på 112 kvadratmeter i Valby. Den startede med at være rigtig fin og stor. Men den giver os ikke mulighed for at tilbyde vores søn et grønt område at lege på. Samtidig står min kærestes jobkontrakt til at udløbe henover denne sommer, hvilket gør, at han må søge nyt job.

Tæt på by eller mere for pengene?

Min kærestes jobsituation, samt det at familien nu er vokset, gør, at vi nu er gået i tænkeboks om, hvad vi skal gøre. For vi ved med sikkerhed, at vi har brug for en bolig med bedre adgang til natur. Men skal vi blive på Sjælland nær hovedstaden og byliv? Eller skal vi flytte tilbage til Aalborg, hvor vi får flere kvadratmetre for pengene? Det er det store spørgsmål for os lige nu. 
 
Men skal vi blive på Sjælland eller flytte tilbage til Aalborg, hvor vi kan få flere kvadratmeter for pengene?
Pernille og Jesper

Vi flyttede for uddannelse i 2015, og nu står vi så altså over for en mulig flytning pga. jobskifte.

Hvad spiller mest ind?

Hvor vi ender med at flytte til afhænger mest af min kærestes jobmuligheder. Jeg er pædagog og kan jo derfor både få job i øst og vest, og vi har familie både på Sjælland og nær Aalborg, så begge steder er reelle muligheder for os.

Men det vigtigste er Jespers job, så kan vi relativt nemt flytte efter det. Samtidig vil vi gerne have en have eller et grønt areal meget tæt på.

Indlæser...
Prøv vores BOLIGSKATTEBEREGNER, og se hvad de nye boligskatter betyder for dig og dit nabolag. Prøv her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.