Fra to til tre: Farvel til storbyen

Tør vi flytte ud af storbyen? Det spørgsmål melder sig for mange nye børnefamilier, der skal finde noget at bo i for en rimelig pris. Læs om, hvorfor Laura og Ivan valgte at tage springet.

Havde man spurgt mig for 5 år siden, havde jeg sagt, at jeg aldrig nogensinde skulle flytte ud af byen. Jeg er vokset op i Storkøbenhavn og har mine venner, familie og arbejde inden for en cykelafstand på 10-15 minutter. Men ens prioriteringer og behov ændrer sig jo igennem livet, specielt når man får børn. Og det skete i september sidste år.  

Tæt på hav og natur – men til en fornuftig pris 

Et soleklart behov var, at vi skulle være tæt på hav og natur, men stadig inden for en fornuftig økonomisk ramme. Jeg er opvokset klods op ad Amager Strand og min kæreste er opvokset i en havneby på Bornholm, så vi finder begge stor frihed i at være tæt på havet og nyder den friske duft fra havet.  

Et andet stort behov var at være tæt på noget direkte offentlig transport til København, for stadig at kunne nyde storbyens summen, samt besøge vores venner og min familie.  

Sådan påvirker det økonomien, når man stifter familie

Lidt længere væk – men så meget bedre 
Pludselig tog alting fart, vores lejlighed var solgt med et snuptag, og vi havde købt bolig lidt væk fra meget af det vi holdte af: venner og spontanitet.  

Men også væk fra alt det vi var trætte af: støj, fulde folk og bilos. Men vi har fået så meget mere, efter vores mening. Vi har kun 500 meter fra vores hovedør til havet, endnu højere til himlen og græs under tæerne.

Pludselig tog alting fart, vores lejlighed var solgt med et snuptag, og vi havde købt bolig lidt væk fra meget af det vi holdte af - venner og spontanitet.
Laura & Ivan 25 / 26 år

 Undersøg, hvor meget du kan låne for til en ny bolig

Står I med nogle af de samme overvejelser som Laura og Ivan, kan I få inspiration her til at komme videre.

Find din lokale Nybolig mægler

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.