Fra to til tre: Farvel til storbyen

Tør vi flytte ud af storbyen? Det spørgsmål melder sig for mange nye børnefamilier, der skal finde ny bolig til en rimelig pris. Bliv klogere på, hvorfor Laura og Ivan valgte at tage springet.

Havde man spurgt mig for fem år siden, havde jeg sagt, at jeg aldrig nogensinde skulle flytte ud af byen. Jeg er vokset op i Storkøbenhavn og har mine venner, familie og arbejde inden for en cykelafstand på 10-15 minutter. Men ens prioriteter og behov ændrer sig jo gennem livet - specielt når man får børn. Og det skete i september sidste år.  

Tæt på hav og natur

Et soleklart behov var, at vi skulle være tæt på hav og natur, men stadig inden for en fornuftig økonomisk ramme. Jeg er opvokset klods op ad Amager Strand, og min kæreste er opvokset i en havneby på Bornholm, så vi finder begge stor frihed i at være tæt på havet og nyder den friske duft fra havet.  

Et andet stort behov var at være tæt på noget direkte offentlig transport til København, så vi stadig kunne nyde storbyens summen, samt besøge vores venner og min familie.  

Sådan påvirker det økonomien, når man stifter familie

Lidt længere væk - men så meget bedre

Pludselig tog alting fart. Vores lejlighed var solgt med et snuptag, og vi havde købt bolig lidt væk fra meget af det vi holdte af - venner og spontanitet.  

Men også væk fra alt det vi var trætte af: støj, fulde folk og bilos. Men vi har fået så meget mere, efter vores mening. Vi har kun 500 meter fra vores hoveddør til havet, endnu højere til himlen og græs under tæerne.

 

Pludselig tog alting fart, vores lejlighed var solgt med et snuptag, og vi havde købt bolig lidt væk fra meget af det vi holdte af - venner og spontanitet.
Laura & Ivan

Undersøg, hvor meget du kan låne for til en ny bolig

Står I med nogle af de samme overvejelser som Laura og Ivan? Nyboligs mæglere står klar til at hjælpe jer godt videre.

Find din lokale Nybolig mægler

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.