Giv seniorlivet gnist og gejst

Du mærker nok, at livet som pensionist er markant anderledes end det liv, du var vandt til på arbejdsmarkedet. Men pensionistlivet behøver ikke at være kedeligt. Få en række gode råd til, hvordan du kan bringe gnist og gejst ind i hverdagen.

En del forhold i hverdagen forandrer sig, når du træder tilbage fra arbejdsmarkedet. Når du pludseligt får masser af fritid, indser du måske, at boligen er blevet for stor, og at det måske derfor er på tide at finde noget nyt.

Salget af din bolig kan meget vel betyde et overskud, der kan bruges til at realisere dine personlige drømme. 

Kontakt din lokale Nybolig-mægler og bliv klogere

Gør drømmene til virkelighed

Hvis du overvejer at sælge din bolig, vil der med god sandsynlighed blive økonomisk overskud til at realisere en række nye projekter. Går du fx med drømmen om at købe en båd, bolig i udlandet eller at investere mere tid i sport og hobbyer, kan boligsalget muligvis være med til at virkeliggøre drømmene.

Nybolig samarbejder med Nykredit. Og som en af landets største banker tilbyder Nykredit mulighed for at låne til køb af drømmeboligen under varmere himmelstrøg som fx Spanien eller Frankrig.

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for at købe bolig i udlandet? Følg parret Jeanne og Christian og se, hvordan de fandt deres drømmebolig på Mallorca.

Se mere om køb af bolig i udlandet

Energi og glæde i hverdagen

Bor du sammen med din partner, kan ovenstående eksempel være en mulighed. Men lever din partner ikke længere, kan livet som pensionist være en ensom affære.

Tal fra Ældre Sagen viser, at mere end 50.000 danskere over 65 år føler sig ensomme.

Der findes mange muligheder for at tanke pensionisttilværelsen op med energi og glæde - familietid med børn og børnebørn er selvfølgelig oplagt. Men fritiden betyder også mere tid til fritidsaktiviteter som fx svømning, roning, cykelture eller fodbold – og til fritidsklubber i form af fx strikke- eller læseklubber. 

Ældre Sagen udbyder et hav af aktiviteter rundt om i Danmark. Nogle er gratis, mens andre er for betalende medlemmer. Måske de kan fungere som inspiration for dig. Arrangementerne er både for par og for enlige. 

Gå på opdagelse i aktivitetskataloget

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.